maanantai 1. toukokuuta 2017

Muutoksia

Olen ehkä hankala kuntosalin asiakas. Jos en ole tyytyväinen palvelun tasoon, mun on hyvin vaikea jatkaa asiakkaana loputtomasti. Niinpä mä olen vaihtanut kuntosalia parin vuoden välein. 
Liki naapurissa olisi sali, jonka välineet ovat asianmukaisia ja toimivia. Tila on pieni, mutta tärkeimmät sinne on saatu mahtumaan. Ainoa mutta on ollut se, että kesäkauden ulkopuolella siellä on ihan älyttömät määrät varattuja vuoroja. Kun työviikkoon mahtuu aamuvuoroja, iltavuoroja ja välivuoroja ja vähintään neljä treeniä, on se aika hankala yhtälö.
Niinpä olen sitten päätynyt vaihtamaan toiselle salille, joka ei sitten laitteiston huollolla ja laadulla pääse loistamaan. Ainoa loistava asia on ollut aukioloajat. Laitteita on vähän joka lähtöön, mutta niiden toimivuus ei ole aina taattu. Ja jos jokin menee rikki, voi odotella joskus kuukausia, että asia korjaantuu. Käsipainojakaan ei ole kunnon sarjaa, vaan väleistä puuttuu pareja. Palautteella ei juurikaan ole ollut merkitystä.
Kolmas vaihtoehto olisi 16 kilometrinpäässä oleva sali, jossa on kuulemma vehkeitä yhtä paljon kuin tällä käyttämälläni salilla ja vuosimaksu on uskomattoman halpa. Miinusta tulee matkasta, mutta ehkä se sitten olisi sen arvoista.
Kylän paras kyykkyteline
Nyt mulla on kuitenkin yksi vaihtoehto, joka vielä vähän pakkaa sekoittaa. Oma kotisali. Meillä tyhjennettiin kellarista huone ja hinattiin nämä aiemmat hankinnat ja miehen veljeltä joskus kauan sitten saatu penkki sinne. Olen tilannut Gorilla Sportsilta ylä-/alataljan ja varmaankin tilaan vielä lisää painolevyjä.
Nyt jo olen rakastunut tähän kotisaliini niin paljon, että viimenviikolla aika monta treeniä tuli tehtyä kotona. Maanantaina oli sen verran rikkonainen aikataulu, että päätin suosiolla jättää salille kiirehtimisen väliin ja tein treenin kotona. Keskiviikkona kävin valmentajan rääkättävänä ja torstaina menin oikeasti salille. Siellä oli nuorten miesten lauma valloittanut smithin ja ristikkäistaljan niin tehokkaasti, että päätin vuorossa olleen rinta-olkatreenin sijaan tehdä selkätreenin vain todetakseni, että ylätaljasta  oli vaijeri poikki. Tein sitten toisessa, kirskuvassa ylätaljassa treeniä ja itkin sisäisesti kellarisalini perään. Loppuviikon treenit sitten teinkin kotona. Lauantaina simahdin päikkäreille, joten treeniaika jäi vähän vajaaksi, mutta ei se mitään, kun sunnuntaina sai jatkaa treenaamista.
Nyt mä pähkin tosissani, että millä salilla mä jatkaisin treenaamista vai linnoittaudunko kotiin lopuksi ikää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!