perjantai 31. maaliskuuta 2017

Inbody-mittaus

Kävin maanantaina mittauttamassa kehonkoostumukseni Inbody 770- laitteella. Mittaustapahtuma oli Easywayn järjestämä ja tapahtui Origymillä. 
Tietysti tuollainen mittaus, joka ei tapahdu ihan heti aamusta tyhjällä vatsalla jne, ei ole ihan vertailukelpoinen aiempien mittausten kanssa, mutta olin kuitenkin tuossa välissä kolme tuntia syömättä ja juomatta, että saisin mahdollisimman tarkan tuloksen.
Tulihan sieltä sitten ihan jees tulos. Lihasmassaa 28,8kg ja rasvaprosentti 26,2. Eli normaali on jo rasvaprosenttikin :) Siihen olen ihan äärettömän tyytyväinen. 

Mustaa valkoisella


Sain tästä niin älyttömästi motivaatiota jatkaa hommia, kun nyt on vähän numeraalista tietoa siitä, että mikä on tilanne. Lihasmassa pitää saada yli kolmenkymmenen ehdottomasti ja kuten jo joskus aiemmin totesin, tämän hetkinen "kisapaino" on vielä 15 kilon päässä, siis jos tällä lihasmassalla kisaamaan lähtisin. 
En millään malttaisi odottaa isompia kaloreita, että pääsisin tahkoamaan lisää lihasta. Se aika on pakko käyttää viisaasti, ettei tulevista dieeteistä tule hirveän pitkiä ja/tai rankkoja sen suhteen, että on hirveästi pudotettavaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!