keskiviikko 25. tammikuuta 2017

2kk dieettiä takana

Pari kuukautta dieettiä takana. Pudonneita kiloja seitsemän ja kyllähän se alkaa jo vähän näkymäänkin. Jonkin näköinen vyötäröntekele alkaa muodostumaan.
Nyt olen ollut reilun viikon ilman illan riisikakkuja, jolloin hiilareiden syöminen on loppunut klo 18 mennessä ja se on saanut ihan hurjan vauhdin päälle. Vaikka riisikakkuja on ikävä, niin mielelläni katselen pieneneviä vaakalukemiakin. Musta on ihan käsittämätöntä, että näin pienillä muutoksilla on pidetty helvetin hyvä pudotustahti yllä eikä olo ole millään lailla nuutunut ja väsynyt. Tähän mennessä on koko aikana tehty seuraavat muutokset: lisätty aerobiset (5*30 min), välillä lähti ne illan riisikakut pois ja tulivat kohta takaisin ja nyt ne on jälleen pois. Eli vähän aerobisia ja neljän riisikakun poisto. Ja lujaa mennään.
Pientä takareiden alkuakin on havaittavissa. Olen nyt oppinut aktivoimaan paremmin takareittä kuin aiemmin ja se tuottaa nyt tulosta. Lisäksi olen käynyt välillä eri salilla kuin yleensä paremman takareisikoneen ja hyvän reisiloitontajakoneen perässä. Äässi rakentuu pikkuhiljaa :)
Muutenkin olen kuin lentoon lähdössä. Etenevä kunto pitää mielen virkeänä, samoin kuin kaikki suunnitelmat, mitä tässä on tehty. Valmentajan kanssa on pähkitty selän oikaisemista ja lähdetty jo pikkuhiljaa toteuttamaankin suunnitelmia. Talvilomareissukin on varattu, mä lähden jälkikasvun kanssa Lontooseen Potter-pyhiinvaellukselle. Ja muutenkin kaikkea mielettömän kivaa suunnitelmissa tälle keväälle ja kesälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!