tiistai 31. toukokuuta 2016

Blaablaablaa

Ei ole tullut kirjoitettua, kun ei oikein mikään kulje. Treenit tökkii ja tuntuu, että koko ajan on sellainen fiilis, että joku kuppaa kummempi iskee nurkan takaa ja joutuu pitämään välipäivää. Ruokavaliossa en pysy ja on jotenkin vaan niin blaablaa.
Viikonloppuna notkuiltiin mökillä ja koska se on sähkötön paikka, hain kirjastosta pari kirjaa mukaan. Mari Valosaaren Fitness elämäntavaksi, joka oli varsinainen fitnessopas vajaaälyisille (sori vaan). Mitään en opuksesta irti saanut. Toinen kirja oli Eva Wahlströmin Rajoilla, joka taas oli melko huikea johdatus urheilijan mieleen.

Sunnuntaina kävin tekemässä jalkatreenin. Tein ensin alkua sen mukaan, mitä ohjelmassa sanottiin ja sitten rupesinkin tekemään ihan mitä mieli teki. Olipas ihanan piristävää. Tein jalan koukistuksen alataljassa penkillä maaten ja sain ensimmäistä kertaa pitkään aikaan minkäänlaista tuntumaa koko liikkeeseen. Siitä se sitten lähti ja aloin tekemään mitä huvitti. 
Eilen tein yhden tentin ja tämä päivä meni poskionteloita lepuuttaessa. En tiedä, että olisiko siihen tarvetta, mutta en halua mitään megatautia nyt, kun ohjelmaa olisi muille jaettavaksi asti. Sain kuitenkin jotain hyödyllistäkin aikaiseksi ja tein autolle sisäpesun. Kyllä siinäkin näillä keleillä hiki tuli. 
Huomenna sitten salille, toivottavasti ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!