perjantai 18. maaliskuuta 2016

You Bastard, I Hate You!

Kuvan vaaka saattaa liittyä tapaukseen
Kuva: Omron
Varmaan kaikilla, joilla on tarkoitus muuttaa kehonkoostumustaan parempaan suuntaan, on jonkinlainen vihasuhde vaakaan. Kuten aiemmin kirjoitin, vyötärö kutistuu, mutta puntarilla se ei näy! Voiko ärsyttävämpää ollakaan? Vaakalukema seilaa parin kilon alueella ees taas koko ajan. Jos jonain päivänä on jotain pudotusta niin viikon päästä se on muisto vain.
Eräänä aamuna tein sen virheen, että menin vaakaan ja tartuin mittanauhaan vasta jälkikäteen. Teki mieli heittäytyä lattialle itkupotkuraivaroimaan(se varmaan auttaisikin tosi paljon), kun vaaka näytti ihan paskaa. Sitten mittailin ja tajusin, että kuudessa viikossa on tehty kuitenkin tosi paljon. Ja sen muutoksen tuntee käteensä, koska mahamakkarasta tulee löysemmän tuntoinen, kun se on alkanut sulaa. Uskon vakaasti siihen, että kuuden viikon päästä on taas vähän lähtenyt!
Hitto kun tuo vaakauskovaisuus on iskostettu jo aikaisessa vaiheessa ihmisen päähän, vaikka edes laihduttaessa ei vaakalukema saisi olla ainoa mittari. Kehonkoostumus on paljon olennaisempi asia. 

Kömmin silti vihamieheni päälle varmasti jo lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!