maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viikonloppu vilahti

Viikonloppu vilahti ohi silmien niin, että hätinä kerkesi huomaamaankaan mitään. Lauantaina päätin käyttää myöhäisempien aukiolojen hyödyn ja sännätä salille ennen iltavuoroa. Oli vähän rintaa ja hauista ja ojentajaakin seassa.
Dippihän on ollut karmeeta räpistelyä tähän asti. Nyt siitä epämääräisestä nylkytyksestä alkaa kuoriutua ihan oikean näköistä toimintaa, kumpparin avulla edelleen. Mutta silti. Kyllä mä ainakin jaksan innostua pienestäkin parannuksesta, mitä jossain liikkeessä tulee. Vaikka homma ei menisi täydellisesti, niin jonkinlainen kehitys on silti iloinen asia. Kyllä se siitä.
Päälle vielä rinnallevetoa cardioksi ja vähän vielä jäähdyttelyä, niin treeni oli siinä.
Sunnuntaina salihommat ei olisi hotsittanut ollenkaan. Päätin kuitenkin lähteä, koska ihan hirveästi ei ensi viikolla ole treeneille aikaa yhden kurssin takia. Oli maastavetoa, leuanvetoa ja ylätaljaa. Lopuksi cardioksi vielä kahvakuulatempausta. Mullahan tekniikka ei ollut yhtään hallussa, mutta onneksi salille osui crossfittaava kaveri, joka opetti tekniikkaa. Noinkin pienessä liikkeessä on paljon osasia, jotka pitää muistaa. Pitää treenata, ehkä sekin joskus oikein menee. Salin jälkeen reippailin vielä vastahakoisen nelijalkaisen kanssa.
Loppu-sunnuntai menikin kavereita treffaillessa. Hurjaa vauhtia viikonloput menee. Mistähän saisi ostettua lisätunteja? No uudella innolla uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!