torstai 17. maaliskuuta 2016

Nälkä!

Kumma juttu, kalorit nousi, mutta nälkä vaan pahenee. Toivon todella sen tarkoittavan rasvavarastoista irtaantumista. Vaakassa ei homma näy, mutta vyötärö on kutistunut kuudessa viikossa viisi senttiä. Se on aika paljon, se. Toivottavasti jatkaa kutistumistaan, vaikka sitten hitaasti, jos se tarkoittaa sitä, että se on todellakin ihraa, joka silloin häviää.
Aamulla tsiigailin ohjelmaa, joka oli pieni kuntopiiritreeni viidellä liikkeellä. Oli vatsarutistukset, kahvakuulaheilautukset, haarahyppy, burpee ja vuorikiipeilijä. Neljä kierrosta. Täytyy sanoa, että viimeisellä kierroksella burpeet oli jo sellaisia ihme tahmasita räpellystä, että voi morjens. Burpeekin on sellainen liike, että niitä vaan pitää tehdä ja jos ei tee, niin sitten se ei suju. 
Lopuksi vielä aerobista, eli lähdettiin koiran kanssa ihanaan aurinkoiseen ilmaan talsimaan ja samalla saateltiin poitsu kouluun. Mulla oli ihan liikaa päällä, kun en taas ajatellut, että aurinko lämmittää noin kovaa jo. Nyt laitoin kyllä paksuimman takin jo pesuun, kai sitä vähän ohuemmallakin pärjää lopputalven.
Meidän koira ei ole kyllä mikään malliesimerkki toisten koirien ohittamisesta. En sanoisi remmirähjäksi, mutta kierrokset nousee vähän liikaa innokkuudesta. Tänään päästiin kaksi kertaa vähän treenaamaan välinpitämättömyyttä toisia kohtaan, kun kohdattiin opas koira pariinkin kertaan. Opaskoirahan ei reagoi toisiin millään tavalla ja omakin otus jaksoi pitää kierrokset suht matalalla. Aina voi oppia uutta, myös vanhempi koira.
Huomiselle olisi luvassa kehonhuoltoa eli venyttelyä ja rullausta. On taas jäänyt vähän huonolle, paitsi ehkä tuo lapojen välin rullaaminen. Lisäksi vähän opiskelua ja kotitöitä päälle, niin hyvin saa kulumaan pari päivää. En aio kyllä mitään ekstratreeniä suoritella, vaikka mieli tekisikin, koska flunssa yrittää tulla päälle enkä kyllä sitä kaipaa elämääni nyt yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!