torstai 10. maaliskuuta 2016

Loskaa, räntää ja roisketta

Harkitsin toisen kerran jo tällä viikolla juoksemista ja toisen kerran jätin juoksematta :D Ehkä mä vielä pääsen ajatuksista tekoihin. Jotenkin se kynnys lähteä juoksemaan on vain järkyttävän korkea, eikä sitä saa aikaiseksi. Eikä tuo keli nyt suuremmin houkuta. Meillä ainakin lähes joka puolella on kauhea loskakerros, joka houkuttelee pukemaan kahluusaappaat lenkkarien sijaan. Sisäreidetkin oli omituisen domsiset eilisen treenin jäljiltä. Niilläkö mä itseni pystyyn nostin?
Kävin kuitenkin reippaalla kävelyllä koiran kanssa. Koira ei oikein tiennyt kuinka olisi moiseen toimintaan suhtautunut. Mikä lie kevätvilli meinasi iskeä, kun vähän jokaisen vastaantulijan matkaan olisi lähtenyt, jos lumen syömiseltä ehti. Välillä tämmöinen kevyempikin liikunta tekee ihan hyvää pääkopalle ja palautumiselle, ei aina tarvitse suorittaa verenmaku suussa.
"Osaan myös kävellä normaalisti", kertoi Typy
Toinen vaihtoehtoinen ajankulu lenkillä on hankisukeltelu. Eli pää edellä lumihankeen ja pari metriä siellä. Tämäkin siis koiran suorittamana. Jos emäntä tai isäntä haluaa kokeilla samaa, suosittelen sivukatuja, vähemmän todistajia. Ja ehkä vähemmän keltaista lunta.
Nyt odotan vaan niitä kuivempia kelejä. Mulle on periaatteessa se ja sama mikä vuodenaika olisi, kun olisi kuivaa. Koira on aina ihan märkä lenkin jälkeen eikä tuo loska muutenkaan mieltä piristä. Joko pakkaslumi tai kuivat tiet, mutta ei tämmöinen ole kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!