maanantai 15. helmikuuta 2016

Persusta piukeaksi

Sunnuntaina kävin veivaamassa jalkatreenin. Tässä kakkososiossa on pitkästä aikaa kyykkyjäkin tehtävänä. Tuntuu, että kun syksy meni sairastaessa, niin koko kyykkäys on ihan outoa taas pitkän ajan jälkeen. Rohkenin kuitenkin lisäämään painoa, vaikka onkin vaikea yhdistää hidas laskeutuminen ja polvien vaeltelemattomuus kyykyn aikana. 
Itselaukaisimen mielenkiintoiset kuvakulmat :p
Pumppu hakkasi ja hiki virtasi, kun tahkosin kaikki neljä supersarjaa kintuille ja päälle viisi sarjaa vatsarutistuksia taljassa. Oli vähän niin kuin tekemisen meininkiä siinä puuhassa. Illalla jo alkoi tuntumaan hiipivä doms takareisissä. Nam.
Talvimaisemaa
Jostain kummasta syystä mulla kesti kotimatka salilta viisi minuuttia pidempään kuin salille meno. Jotenkin vaan tuossa pöperöityneessä lumessa ei töppönen noussut enää treenin jälkeen mitenkään erityisen reippaasti.
Lauantaina ei jaksettu lähteä kokeilemaan suksia, joten lähdettiin pojan kanssa verestään muistia, että kuinkas niitä lautoja ladulla hinkataan. No ei hinkattu mitenkään. Ei ollut latua, mutta hiihdettiin pieni pätkä silti ja palattiin kotiin. Pöh, olisi vaan pitänyt vielä lähteä lauantaina kaiken muun lisäksi suksimaankin, mutta ehkä me kokeillaan joku toinen päivä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!