lauantai 6. helmikuuta 2016

MWP jakso 2

Nyt alkoi Made with Passion-haasteen toinen jakso. Ensimmäisellä jaksolla pohjustettiin peruskuntoa tulevaa varten, nyt sitten lisätään lihasmassaa ja testaillaan lihaskuntoa lisää.
Jalkatreenillä korkattiin uusi treeniohjelma. Onneksi, niin kiukuttelevalla kädellä on vähän lisää aikaa parantua. Tein prässin kevyemmällä kuormalla, koska painojen lastaaminen prässiin tuotti sellaisen liikeradan, joka vihloi taas niin penteleesti. Samoin suorin jaloin maastavedon tein vähän kevyemmin. Tarkoitus on kuitenkin, ettei käteen tule pitkäkestoisempaa kiputilaa, että pystyy töissä käymään. Laitteilla tehtävät liikkeet teinkin hurjalla kiukulla, ettei treeni jäänyt liian kevyeksi. Kunhan tästä vielä vauhtiin päästään, niin mullahan on ihan just kohta mahtavat muskelit!!!
maha voi roikkua, mutta takamus on pumpissa!

Ja koska tavoitteena on lihaskasvu, niin kaloreita lisättiin tälle jaksolle mun kohdalla muutamalla sadalla, koska lihaskasvuahan ei miinuskaloreilla tule. Jakson pituus on viisi viikkoa, joten joka treeni pitää vetää niin kovalla intensiteetillä kuin pystyy, että sitä lihasmassaa tulee. 
Maanmainiota viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!