lauantai 27. helmikuuta 2016

Herkkääkin herkemmät reidet

Kohtasin tänään salilla hyvin herkät reidet. Melkein teki mieli koskea, koska kuulin sellaisia asioita, että en tiennyt ihmisreisien sellaisia havaitsevankaan. Yritin etsiä jotain havainnollistavaa kuvaa, mutta ei nyt löydy tähän hätään.
Mutta asiaan:
Oli erään toisen salilla kävijän kanssa puhetta salivarustuksen vaillinaisuudesta. Jäätävät moitteet sai tältä henkilöltä jalkaprässi. Toinen painotappi kun osoittaa vähän alaspäin, niin painolevyjen liikkuessa toistoja tehdessä liikkeeseen tulee epätasapainoa. 
Minä siinä yritin näyttää viisaalta ja pohdin pikaisesti, että vitsaileeko tuo kanssaihminen? Mutta ei, kyllä hän tosissaan näytti olevan. Minä en ymmärrä, että miten ne painolevyt liikkuu, kun en itse saa niitä liikkumaan sarjan aikana kuin mikrometrejä. Sitten tuumasin isseksein, että ehkäpä hänen reitensä on niin paljon paremmin hermottuneet kuin meikäläisen junttireidet. Helvetin herkkää, ehkä jopa taiteellista.

Kuvan reidet eivät liity tapaukseen
Onneksi olin jo oman prässiosuuteni tehnyt ennen tätä keskustelua, koska olisin varmasti unohtanut treenata kunnolla, kun olisin pohdiskellut tätä epätasapainoa sarjojen ajan. Jalkatreeni oli sama setti kuin viime viikollakin neljä supersarjaa tuli temppuiltua. Jopa takareisi-pakaranosto meni inansa verran paremmin kuin viimeksi. 
Ehkä tämä tästä taas iloksi muuttuu. Ensi kerralla kysyn, että kumpi reisi tässä epätasapainoisessa prässissä saa enemmän työtä. Oikeasti kyllä toivon, että unohdan tämän keskustelun enkä aina aloita hihitellä, kun näen aamun juttukaverin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!