sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Uni karkasi

Voi gääh, on yö ja mulla on uni karkuteillä. Nukahdin kyllä aika nopeasti, mutta uni vaan loppui kesken yön. En jaksa enää pyöriä sängyssä, joten ajattelin kirjoittaa. Tosin ajatukset on siellä samassa paikkaa, missä mun unetkin, eli varsinainen sekametelisoppa tulossa.
Fast Nax
Olen noin viikon syönyt enemmän ja vähemmän MWP-ohjelman mukaisesti. Vielä ei olla riittävän suurissa ruokamäärissä, mutta sinne päin. Yhtenä päivänä söin tavallista suklaata ja sain siitä tosi pahan olon, vaikka määrä oli maltillinen. Toisena päivänä korvasin välipalan Nax-patukalla, mutta ei se oikein korvannut oikeaa välipalaa.

vauvahaba
Eräänä aamuna salilla ei ollut ketään, niin sain otettua aloituskuvatkin. En tiedä kehtaanko julkaista säällä. Jos joku miettii, miksi piti kuvata salilla, niin se johtuu siitä, että mulla ei kotona ole edelleenkään kokovartalopeiliä.  Mutta kuten kuvasta näkyy, niin makkaraa löytyy.
Selkätreeniä
Sain hovikuvaajan messiin tänään selkätreeniä kuvaamaan ;) Tosin kuvaajalla oli niin kiire pelata Terrariaa, että muista liikkeistä ei ehtinyt kuvia ottaa. Mutta kuten näette, käyn salilla muutakin kuin selfieitä ottamassa.
Bodyworkersilla olisi vaikka mitä kivoja tapaamisia tässä talven mittaan. Harmi, kun aikataulullisesti ei itselle oikein osu kohdilleen, kun olisi kiva käydä hakemassa motivaatiota ja vinkkejä tekemiseen.

Parikin netistä luettua juttua on saanut mut pöyristymään. Esim. tämä, tämä ja tämä, koskien salilla käyntiä, ulkonäköä ja ylipainoa. Anteeksi nyt vaan, mutta mitä vittua? Ihmiset tekevät töitä terveytensä eteen ja toiset katsovat oikeudekseen pilata liikunnan ilon? Korville tekisi mieli vetäistä tuollaisia ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!