perjantai 15. tammikuuta 2016

Paluu arkeen ja Made With Passion-challenge


Mä olen palaillut pikkuhiljaa arkeen. Keskiviikkona uskalsin kotona vähän heilutella kahvakuulaa, kyykkäillä ja vedin pienen aerobisen crossarilla kaupan päälle. Olen myös yrittänyt pysyä järkevässä ruokavaliossa silloinkin, kun eväät on jääneet tekemättä.
Tuo Profeelin protskujuoma oli aikasten hyvää ja ilman lisättyä sokeria. Karjalanpiirakat on mun pahe. Voisin syödä niitä vaikka kuinka paljon, mutta ehkäpä onneksi ne närästävät.
Kävin tänään vaa'alla. Kaikki ne pari vuotta sitten pudotetut kilot ovat takaisin. Paska. Ei ole kovin onnistunut olo. No, jos ihan suoraan sanottaa, niin vituttaa niin ettei veri kierrä. 
Pääsin tänään salille ja korkkasin Made With Passion-challengen saliohjelman. Mahtavaa. Aloittelin kyllä vähän varovaisesti, kun edellinen salikerta oli joulupäivänä. Sitten havahduin siihen, että mitä mun vanhat silmät näkeekään?!? Meidän salille oli vihdoin tullut crossari! Ihan kivaa, että on vähän vaihtoehtoja, jos haluaa tehdä aerobista treenin jälkeen. Tähän asti vaihtikset ovat olleet kuntopyörä ja erilaiset tabatat.
Iloinen!!!
Treenin jälkeen tein vielä vähän lumitöitä kotona ja sitten olikin jo ihan törkynälkä. Söin savulohen jämät salaatin ja ruisleivän kanssa.  Nyt pitäisi kaivaa spinningkengät jemmasta ja lähteä KuntoSpinninkiin! En ole käynyt aikoihin ja se on oikeasti ainoa ryhmäliikuntatunti, mistä mä tykkään.
nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!