perjantai 2. lokakuuta 2015

Treenijakso vaihtui

Tervehdys jälleen!
Mulla vaihtui treenijakso viikko sitten. Jälleen vähän erilaista settiä. Kolme treeniä viikosta on sellaisia, että niissä muutama kolmen liikkeen kiertoharjoittelu ja kutakin settiä väännetään kaksi kierrosta. Näiden treenien jälkeen tulee 20 minuutin matalasykkeinen aerobinen. Lisäksi kaksi treeniä viikossa on aerobisen tyyppistä kiertoharjoittelua, eli tehdään kaksi kierrosta neljää liikettä. Syke nousee korkealle ja olo on aika puuh, kun treeneistä tulee. Nopeaa ja tehokasta. Mulla on myös yksi matalasykkeinen cardio näiden lisäksi.
Koska salin cardiolaitteet eivät ole ihan ajanmukaiset, kysäisin Bodyworkersin fb-ryhmästä intervallitreeneihin vaihtoehtoja tehtäväksi ilman laitteita. Sain vinkkejä kivasti. Esim. kahvakuula etuheilautus+vuorikiipeilijä on kiva kombo sykkeen kohotukseen. Ja voihan sitä ottaa lenkkarit mukaan ja käydä välillä juoksemassa vaikka salia ympäri pihalla.
Vaikka olenkin sitä mieltä, että cardiolaitteiden vähyys/heppoisuus on lähinnä hidaste, ei este, ostin kotiin uuden vehkeen. Bongasin torista crossarin, jonka kävin kotiuttamassa asap. Voin kertoa, että crossaamisen minuuttihinta on painunut jo alle euron.
Nyt kun vielä muistaa syödä VAIN ohjeistetut asiat, niin hyvä tulee. Ja ai niin, huomenna on Bodyworkersien treeniseminaari Alavudella, jännää!
Onhan se iso, mutta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!