maanantai 5. lokakuuta 2015

Bodyworkers Kimppapäivä Alavudella

Mistäköhän sitä aloittaisi?
Olin niin täpinöissäni lauantaina Bodyworkersin kimppapäivässä, että en tajunnut ottaa yhtään valokuvaa tai mitään koko häppeningistä! Eli nyt tulee melko kuvaton postaus.
Ihan ensimmäisenä käytiin läpi ryhdikästä asentoa, jota kukaan ei ilman apua pystynyt muodostamaan. Kukaan ei muistanut jännittää pakaralihaksia. Tästä päästiinkin kyykyn tekniikkaan. Enemmän kuin kyykkysyvyyttä, Markku painotti lihaksien jännittämistä, jolloin tehoa tulee enemmän. Kyllä tuolla tiukalla jännityksellä vaan saa äkkiä toisenlaisen fiiliksen. Samaan tapaan tehtiin penkkiä ja hauiskääntöäkin, eli keskityttiin siihen oikeiden lihasten jännittämiseen. Tähän asti en ole osannut penkatakaan, mutta nyt osaan. Pitää yrittää painaa tankoa keskelle kasaan, niin johan tuntuu siellä missä pitää. Eihän sen tajuaminen kestänyt kuin melkein 37 vuotta, joten nou hätä, tässähän on paljon penkkausvuosia edessä.
Loppuun meillä oli pieni kyselytuokio ja ravintoluento sekä kehonpainotreeniä. Punnertamisestakin saa tuhat kertaa vaikeampaa kuin luulisi! Jotenkin mainiota, että Markku (Metsälä) bongasi mun krempat ihan vain katselemalla, ei tarvinnut kysellä, että missä on meikän krempat.
Eilen sitten suuntasin treenille uudet opit mielessä ja kyllä siinä vaan aivot meinasi nyrjähtää, kun yritin keskittyä lihasten jännittämiseen yms.
Nyt onkin edessä pari huilipäivää, koska pojan flunssa yrittää tarttua muhun ja mä en sitä aio ottaa vastaan, koska lauantaina on Fitness Expo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!