lauantai 28. maaliskuuta 2015

Villi ja vapaa!

Nyt alkaa taudit olla voitettuna ja aion mennä kolmen viikon tauon jälkeen käydä jumppailemassa kevyesti koko kropan läpi. 
Valmennusrupeama on ohi ja nyt sitä ollaan omillaan. Oli tarkoitus ottaa jatko-osa valmennukselle, mutta koska Bodycampilla henkilöstövaihdoksien myötä asiakaspalvelun laatu laski huomattavasti, päätin, että jatkossa palvelut hankin muualta. Loisto-pt Tatua tulee kyllä ikävä. Mutta aika aikaansa kutakin. Aion nyt treenailla varmaan pääosin itsekseni samalla kartoittaen samalla eri valmennusvaihtoehtoja. Muutama potentiaalinen oikea valmentaja on tiedossa, joihin aion ottaa yhteyttä syksymmällä. 
Eräs valmennuskuvio, mitä olen seurannut on Bodyworkers. Bodyworkersin nettivalmennusten hinnasto on kympin kuukaudessa, joten todellakin voi sanoa saavansa rahalle vastinetta. Vastauspalvelu toimii huiman hyvin. Bodyworkersin palveluja voi vielä ainakin kokeilla ilmaiseksi. Lisäksi firma tarjoaa suhteellisen sopuhintaisia pidempiäkin valmennuspaketteja, jos haluaa todellakin yksilöllistä palvelua.
Sain reilu viikko sitten kunnolla sairaslomaa, kun hengästyminen ja väsyminen alkoi olla melko huimia. Jopa kymmenen metrin kävely sai hengästymään ihan urakalla ja huomasi, että kun koko päivän teki töitä, ei enää vapaa-aika riittänyt siihen, että olisi palautunut, vaikka kotona olisi kuinka maannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!