maanantai 2. maaliskuuta 2015

Sohvaperuna-moodi

Olen ihan sohvis-moodissa. Edellisestä treenistä oli jo melkein kaksi viikkoa, kun loma meni sairastaessa ja ensimmäinen työviikko työkykyä keräillessä. Maanantaina jouduin lähtemään kesken työpäivän kotiin, mutta tiistaina olin jo vähän paremmassa vedossa. Onneksi sain alkuviikosta autokyydin töihin ja kotiin tarvittaessa. Sitten jo jaksoikin ihan kivasti töissä, mutta illat meni maatessa, kun ei vaan jaksanut enää mitään ylimääräistä.
Kaikeksi huipuksi oltiin sovittu pojan sukulaissynttärit sunnuntaille. Yritin siinä siivoilla pikkuhiljaa, mutta kyllähän sitä viikonloppuna piti rykäistä isompi vaihde päälle, kun piti leipoa ja siivota loput. Kaiken huipuksi koirakin poti mahaansa, joten perjantai-iltana mun tullessa kotiin vähemmän miedot odöörit leijaili jo ovella vastaan ja lauantai meni stressatessa koiran kuntoa. Olin nimittäin pe-la koiran kanssa kahdestaan ilman autoa kotona, joten meinasi vähän jännittää, että mitäs jos pitää lähteä reilun sadan kilometrin päähän päivystykseen. No ei onneksi tarvinnut, koirakin virkosi kuin ihmeen kaupalla.
Eilen siis kekkeröitiin. Illalla huomasi, että ihan ei oma kondis ole 100% normaali, kun vieraiden lähdettyä piti hetkeksi mennä makoilemaan peiton alle ja katsomaan Netflixiä. Aamullakin ramasi ihan hirveästi, mutta potkasin itseni liikkeelle ja menin tekemään salille kevyen selkä-hauis-treenin. Aah tätä olotilaa, ehkä se sohvaperuna väistää taas, kunhan tämän viikon jälkeen pääsee oikein kunnolla vauhtiin. Viikko mennee soveltavia treenejä tehden ja lauantaina menen GoExpoon!
sohvaperuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!