torstai 8. tammikuuta 2015

Terveisiä sairastuvalta

Nuppi on ollut sekaisin kuin mikäkin, kun kevyt flunssa äityi raivostuttavaksi yskäksi, joka piti muutaman huomattavasti enemmän valveilla kuin unessa. Viime yön nukuinkin codetabs-liuskan kanssa. Aina kun heräsin yskimään, nappasin tabun poskeen ja sain jatkettua unia. Meni ehkä enempi kuin ohjeessa suositellaan, mutta olo oli melkolailla inhimmillinen aamulla.

Pakkasakka
Nyt on siis lähinnä huilattu, maattu ja pötkötetty. Ja ajateltu. Olen vähän funtsinut suhdetta ruokaan ja siihen, että välillä herkutteluissa mopo karkaa käsistä (oonko koskaan kertonut siitä, kun ajoin mopolla ensimmäisen kerran?). Mun pitää entistä enemmän alkaa miettiä sitä, että mitä mä haluan lopputulokseksi ja muistaa syödä sen mukaan. Että jos mä haluan pysyä terveenä, kasvattaa lihasta ja pitää rasvamassan sopivan pienenä kaikesta huolimatta, niin siihen ei piparipulla ja lakritsijäätelö auta. Olen vaan huomannut sen, että kun tulokset tulee hitaasti, vaikka kuinka tarkasti vetäisi, niin välillä se tavoite ja keskittyminen hukkuu, jolloin se mopo karkaa käsistä. Pitää vaan palauttaa mieleen se tavoite. Herkut kun ei vie yhtään sitä tavoitetta kohti, ainakaan liian suurina määrinä nautittuna!

Tältä mä näytän ajatellessani
Mä olen jotenkin tosi helpottunut siitä, että arki alkaa viimeistään ensi viikolla pyöriä täysillä, kun mukulallakin alkaa omat harrastukset. Herra kyllä ilmoitti, että hänellähän on nykyään neljä harrastusta entisen kahden sijaan. Ne kaksi uutta on vuoleminen ja geokätköily. Okei, sopii! Kaksi varsin tervehenkistä harrastusta!
Ostoslakko tuntuu jotenkin toooosi vaikealta, kun tänään putkahti H&M:n kuvasto postilaatikkoon. Olisi vaan pitänyt heittää suoraan paperinkeräyslaatikkoon, kaikkia ihanuuksia siellä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!