torstai 1. tammikuuta 2015

Lakkoiluvuosi 2015Ihanaa uutta vuotta!
Heipsansaa kaikki!
Vuosi 2015 on täällä ja täysillä mukana! Mä olen ihan varma, että tästä vuodesta tulee mahtava! Ja jos ei tule mahtava, niin tulkoon sitten kehittävä! Ainahan sitä kaikkea ikävääkin vuoden varrelle mahtuu, mutta toivotaan silti kaikkea hyvää. 
Minä ajattelin lakkoilla oikein urakalla tänä vuonna. Tänään alkoi kuuden kuukauden mittaiset karkki- ja ostoslakot. Karkkilakkoa nyt ei tarvitse selitellä, mutta sanottakoon kuitenkin, että protskupatukoita ei lasketa karkiksi, mutta olen pyrkinyt niidenkin syöntiä vähentämään lähinnä hätäeväiksi. 
Ostoslakon ulkopuolelle on kuitenkin pakko jättää tiettyjä juttuja. Näitä on ruoka ja lisäravinteet, tottakai. Lapsen tavarat, jälkikasvu kun ei katso pituuskasvulleen aikaa eikä paikkaa. Palvelut, eli mahdolliset kampaajakäynnit, kosmetologit, leffat jne. Varsinkin elokuvissa me tykätään käydä, kun se on ihan kotinurkilla. Sellainen kosmetiikka yms. käyttötavara, joka kuluu käytössä ja rikki menneen/loppuneen tilalle tarvitaan uusi. Esimerkiksi niin, että en aio ostaa viittä eri ripsiväriä, koska haluan testata kaikkia mahdollisia, vaikka vanhakaan ei ole loppunut, mutta en aio ilman ripsiväriä olla, jos se loppuu lakon aikana. Sama koskee tietysti hammastahnaa, shampoota etc. Lisäksi jos bongaan lentoliput kesälomareissua varten, niin ne voi shopata. Ja mahdollinen uusi valmennuspaketti, jos sellaiseen päätän lähteä.
Muutama jo viime vuoden puolella tilattu paketti odottaan kotiutumistaan. Tilasin Gazozilta pari toppia, mutta ne lähtee palautukseen. Lisäksi on tulossa kynsijuttuja ja Biancaneveltä housut.
Eilen kotiin tullessa mua odotti pienimuotoinen ilotulitus ja kynttiläkuja. Sen jälkeen mä söin ja ammuttiin loput raketit. Ilotulituksen jälkeen saunottiin, sitten mä kömminkin jo nukkumaan. Muu perhe oli vetänyt parin tunnin päikkärit ja jaksoivat valvoa vuoden vaihtumiseen asti.
Mä lähdin aamulla sitten jumpalle. Eli vuoden ensimmäinen treeni on jo veivattu. Nyt vaan sata lasissa loppu vuosi samaa hommaa. Kunhan saadaan ruoka laitettua ja syötyä, me lähdetään poitsun kanssa kokeilemaan geokätköilyä. Saas nähdä viekö se meidät mukanaan?!

Bodypeukku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!