sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulun taikaa

Joulu oli ja meni herkutteluövereineen. Meitsi on vetänyt naamaansa niin läjän piparipullia, piparimuruja ja pipareita. Ai miten niin pipariaddikti?
No nyt on kuitenkin palattu ruotuun. Pidin ihan tarkoituksella ennen joulua salista vähän taukoa, kun tuntui, että omilta jouluvalmisteluilta ja töiltä ei vaan aikaa ja etenkään energiaa enää hirveästi riittänyt. Joulupäivänä sitten suuntasinkin ensimmäiseen viikon treeniin. Aattona kyllä käytiin useamnman kerran laskettamassa kinkkua koiran kanssa.
Tapanina kävin jumppailemassa jalat ja sen jälkeen pötkistelin sohvalla aika pitkälti koko loppupäivän meidän kuumeisen pikkukaverin kanssa. Totesin, että kyllä tuolla lähes jatkuvasti jaloillaan ololla on kuitenkin jalkojen palautumiseen jonkin verran vaikutusta, koska jalat olivat seuraavana päivänä ihan turkasen kipeät.

Beastmode is on! ja mitä näitä sloganeita onkaan :D

Tänään kävin jumppailemassa olkapäät. Keskityin nyt Tatun ohjeiden mukaan enimmäkseen takaolkapäihin, jotka laahaavat perässä. Tein käsipainoilla, koska tankoliikkeet sulkevat heikomman oikean käden pois hommista. Lopuksi tein pystypunnerruksia, viimeisenä sarjana pudotussarja ja aika veltot oli kädet sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!