keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ms Fitness- tapaaminen

Kuva: Heidi
Lauantaina pakkauduimme kaverini Heidin kanssa autoon ja suuntamisemme Ms Fitness-porukan tapaamiseen, Heidillä oli oman ryhmänsä viimeiset treffit ja mulla oman ensimmäiset. Täytyy sanoa, että Heidi on kyllä ystävänä superlöytö, tsemppaaja ja järjettömän iso inspiraation lähde samassa paketissa! Heidi on tehnyt  HUIKEAN työn ja mä vaan sanon, että siitä tytöstä kuullaan vielä!
Meillä oli ensin poset ja sitten treeniä, kuten tapana on. Alona antoi meille vähän esimakua kilpailutilanteista. Oli hurjan jännää! Ja joo, tiedän, että mun poset on ihan surkeita, enkä ole koko kesänä kävellyt korkkareiden kanssa ja sen todellakin huomasi. Lisäksi kuvasta huomaa, että meitsin koivilla ei todellakaan sikaa kiinni saa. 
Treenissä harjoiteltiin päällä/ käsillä seisomista. Mä todellakin sukkaan kaikessa tällaisessa, mutta sitkeästi yritin ja yritin, niin kyllähän siitä jotain jo meinasi tullakin. Ainakin niska kipeäksi (ja selkä kramppasi poseista). Lisäksi oli aiheeseen liittyvä amrap wallclimbeilla, pistoolikyykyillä ja corerockereilla (vai mitä ne nyt oli?). Hiksasin kyllä kuin pieni porsas, paitsi että hikoileeko porsaat? 
Matkalla käytiin popsimassa Heidin kanssa lehtipihvit, koska joskus vaan tarvitsee toisen tekemää ruokaa.
Mä olen nukkunut kohta viikon melko huonosti ja heti sen tuntee olossaan. Flunssa yrittää taas iskeä, joten olen huilannut. Mutta huomenna salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!