tiistai 14. lokakuuta 2014

Fitness Expo 2014

Lauantaina aikaisin aamulla kampesin itseni sängystä lähteäksi Heidin kanssa FitnessExpoon Lahden messukeskukseen. Messut todentotta oli hurjasti isommat kuin viime vuonna. Jännästi läheskään kaikilla ei kuitenkaan ollut myyntiä messuilla vaan osalla oli jaossa ihan vain alekoodeja verkkokauppoihin.
Aamulla ensimmäisenä oli alkanut juniori- ja masters-sarjat. Ihan pieni hetki niitä siinä tiirailtiin samalla kun katseltiin messualueen tarjontaa. Pikaisesti katsottuna totesin, että monilla masterseilla oli jäänyt esiintymisharjoittelut hyvin vähiin ja tosi monella oli ihan liian isot kengät jalassa, joka pilasi kävelyn aivan tyystin.
Kuvia itse kisasta ei ole itsellä, koska arvoin pitkään, että otanko mukaan vain pokkarin vai järkkärin ja pokkari voitti. Noh, ensi vuonna viisaampana. Mutta Bodylla ja Pakkotoistolla on hyvät galleriat. Fitneksen vaparit on aina yhtä huimaa katsottavaa. Pro Elite Teamin naiset vei sarjaa sata-nolla ja ihan syystäkin. Body Fitneksessä voitot meni aika lailla tutuille nimille. Itse tykkään tosi paljon Jessica Silfvernagelin työmoraalista ja tyylistä ja hän sijoittuikin omassa sarjassa neljänneksi. Mariliisa Heininen pärjäsi yllättävän huonosti tänä vuonna, suuri harmi. 
Kisojen tauolla käytiin shoppailemassa ja bongailemassa julkkuja, joiden kylkeen vaan änkesin. Ja jos en ängennyt, niin Heidi pakotti.
Michelle Lewin


Nicole Wilkins

Utti Hietala

Eveliina Tistelgren
Siis ihan älytöntä, kaikkia ihania ihmisiä näkyi ja pääsi yhteiskuviin. Mun sisäinen fanityttö sekosi Utti Hietalan kohdalla! Hänen jälkeen hypin ja loikin nolona ympäriinsä. Sori Utti!
Ja siis mitenkäs mun ostostelun kävi? Munhan oli tarkoitus ostaa vain lisäravinteita. No ostin mä bcaa:ta ja Cocovin pakuria ja Spartanin putkirullan. Jaa...
Nämä leggingsit

Ja nämä D-coret
Ihana Sara Back!
Ja Gazozin osastolta Lucita-leggaritja ihana tunika. Niistä tulee kuvaa myöhemmin. Kaikki nämä oli kuitenkin suht järjellisillä hinnoilla, kalleimmatkin alle 50€. Että joo, karkasi näemmä lapasesta.
Ja näemmä en saa näitä kuvia järkevään järjestykseen, niin olkoon Sara tuossa.
Ostosten jälkeen käytiin Subwayssa syömässä, koska kaikkien näytteiden maistelun jälkeen vatsa kaipasi jo jotain kiinteätä.
Sitten biksuja seuraamaan. Ylläripylläri väkeä oli jo kuin pipoa eikä saatu ihan mahtavia istumapaikkoja tällä kertaa.
Onneksi tällä kertaa tuomarilinja oli sellainen, että ihan rimpulat ei pärjänneet niin kuin viime vuonna. Lisäksi tuntui, että edellisten kisojen mitalistit ja ennakkosuosikit jäivät monissa sarjoissa rannalle.
Muutamalla oli tosi erikoiset poseeraukset ja uusi etupose on vaan jotain sellaista, että en tykkää. Minusta siinä ei pääse oikeuksiinsa vyötärö eikä jalat. Suoraan sanottuna musta näyttää siltä, että kilpailija on juuri pieraissut ja aikoo lähteä hajua karkuun. Yhdessä sarjassa erään kisaajan takapose oli pelkkää pyllistelyä ja kisaaja taisikin saada asiasta huomautuksen. Kyllä se biksu on sellaista hetkutusta ja ketkutusta, joten oli ilo nähdä Camilla Backin tyylikkäät elkeet ja saavuttihan hän Suomen mestaruuden.
Että semmoiset messut tällä kertaa, ihanaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!