sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Sunnuntain tuumauksia

Nyt on jälleen yksi viikko pyörähtänyt loppuun. Eilen kävin jumppailemassa selän ja vatsat. Meillä on välillä aika erikoisia vatsasettejä, joissa osa liikkeistä on sellaisia, että tämä motorisesti lahjaton on usein todella solmussa itse liikkeen kanssa ja teho jää välillä vähän sikseen. Siksi välillä korvaan osan sarjoista takuuvarmoilla polttelijoilla.
Tänään oli käsitreenin vuoro ja kävinkin tekemässä sen heti aamutuimaan. Itse asiassa neljän viikon jaksossa tämä oli toinen täysin ohjeen mukaan tehty käsitreeni. Hups. Mutta siis kerran treenasin kotona ja viime viikon tosiaan pidin ihan taukoa.
En ole uskaltanut tehdä vielä kauhean kovia aerobisia, kun kurkussa on koko ajan sellainen tunne, että jos vaan vahingossakaan on mahdollista, niin flunssa iskee heti jostain nurkan takaa. Skippasin siis tänään kovan kardion ja sen sijaan kävin koiran kanssa käppäilemässä ja lisäksi tehtiin pojan kanssa lyhyt ja rauhallinen fillarilenkki.


Ruokailut on tällä viikolla menneet pääasiallisesti hyvin. Muutaman lipsahdus on tullut, mutta niitä ei kannata sen kummemmin murehtia, varsinkaan kun vielä ei varsinaista dieettiä ole tarkoitus pitää.
Mulla olikin pitkästä aikaa vapaa viikonloppu. Siippa lähti rallicross-kisoihin jo perjantai-iltana ja me jäätiin juniorin kanssa kotiin. Eilen ja tänään pinottiin vähän lisää polttopuita jo aiemmin pinottujen jatkeeksi. Ja ilmeisesti syksy on tullut, kun ihan joutuu jo polttelemaan pesissä valkeita. Tästä se taas lähtee, toivottavasti lämmityskausi loppuu ensi keväänä aiemmin kuin tänä keväänä.
Eilen seurailin Bodyn sivujen kautta NFE-karsintaa Tampereelta. Jotenkin alkaa tuntumaan siltä, että kaksikin karsintaa on Suomessa liikaa, koska bodyssa pääsi ainakin kovin lihattomia jatkoon. Bikininkään taso ei hurmannut täysin ja stailaus tuntui olevan huonommalla tasolla Tampereen kisassa. Ja sitten vaahtoan vielä suosikkiasiastani eli silikoneista. En tiedä kuinka moni hankkinut silikoninsa kisahaaveiden jälkeen vai ovatko hankkineet jo aiemmin, mutta kyllähän ne aika monella on niin järkyttävän kokoiset verrattuna rasvattomaan kisakroppaan, että voi huhhei. En nyt niin tarkkaan tiedä mitkä kaikki perusteet vaikuttaa siihen, että laitetaanko implantti lihaksen alle vai päälle, mutta jäin miettimään, että oikeastiko biksukisaajat treenaa rintaa niin kovaa, että implantit on pakko laittaa lihaksen päälle?
Että jos esimerkiksi tätä kuvaa Anna Virmajoesta ja Egle Eller Nabista katsoo, niin ehkä tästä hoksaa mitä tarkoitan. Lisäksi liian isot silikonit roikkuvat rasvattomassa kropassa, niin kuin muutaman kohdalla näkyi jo Jyväskylän karsinnassa.
Bodykisaajilla ymmärrän implantin lihaksen päällä. Mutta monesti olen miettinyt, että miksi niiden implanttien pitää olla niin järkyttävän kokoiset? Muutamalla kisaajalla oli rinnan kokoon verrattuna niin pienet bikinit, että kuvia katsoessa sai jännittää, että pysyykö kisa-asu päälläkään. Ja onhan se jokseenkin nolon näköistä, kun tissi vilkkuu bikinin alareunan alta.Tästä esimerkkinä +168cm-sarjassa kisaaja numero 93.
Olympia-viikonloppukin oli nyt tänä viikonloppuna. Ashley Kaltwasser ja Nicole Wilkins voittivat, Ashley toisen kerran putkeen, mikä oli historiallista. Ja Nicolekin teki historiaa neljännellä Olympia-voitollaan. Ihana Dana Linn Bailey tuli Physiquessa toiseksi. Btw, siinäpä muuten nainen, joka ei tarvitse ihmisen pään kokoisia meloneja pärjätäkseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!