lauantai 13. syyskuuta 2014

Kisafiilistelyjä ja himotuksia!

Tänään oli ensimmäiset karsinnat Fitness Expoon Jyväskylässä. Kisoja on fiilistelty lähinnä kuvien muodossa. Täytyy sanoa, että onneksi mennään vasta karsintakierroksella, koska monen näköistä viheltäjää lavalla näkyi. Osalla kisaajista oli rasvaa vielä hämmentävän paljon, jonkin verran näkyi kovin hoikkia kisaajia, joille toivoisi lisää lihaa reippaasti. Osalla stailaus oli mennyt metsään ja pahasti ja muutaman kisaajan kohdalla piti todeta, että välillä implantin koossa vähemmän olisi enemmän. Valmentajien vastuuta perään kuulutan edelleen, ei sinne lavalle pitäisi kiirettä pitää ja valkun pitäisi pystyä sanomaan se.

Kauheasti olisi ostoshimotuksia. Boombodylta haluaisin tilata parikin juttua: nilkkapainot ja Moleton Jeansit. Nämä nilkkapainot olisi kyllä mahtavat peban treenaamiseen. Ja sitten kun olisi kunnon pakarat niin nämä farkut olisi tosi jees.

Tämän viikon lepo on kyllä tehnyt tehtävänsä. Ei väsytä enää juurikaan, olo on stressittömämpi eikä juurikaan esiinny itkuherkkyyttä. Oma osansa on tietysti sillä, että isä on päässyt kotiin, joten suurin stressi siitä aiheesta on ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!