keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Jalkojen tappo kotigymillä

Olen monesti mainostanut, että kotitreenit pelastaa silloin, kun aikataulut on solmussa. Yleensä teen miesväelle ruuat valmiiksi, jos haluan mennä salille heti töiden jälkeen. Noh, en asiaa tajunnut eilen ja tänään sitten tulin töistä kotiin laittamaan ruokaa ja oli mulla itselläkin ihan hitonmoinen nälkä. Sitten piti metsästää juniorille uudet välikausihousut ja käydä ruokakaupassa. Noh, sitten juniorille tuli kaveri kylään ja mies kiipesi muuraamaan savupiipun reunaa. Minä siinä tuijottelin loppuviikon suunnitelmia ja totesin, että treeni olisi tehtävä tänään, että ei mene kaikki suunnitelmat ihan suohon viikonlopun osalta. Siis ei muuta kuin pieruverkkarit jalkaan ja könysin kellariin.
Mun kotisalin systeemithän koostuu pääasiallisesti varsin pienistä jutuista. Tärkeimmät on tämä pinkki pumppisetti, joskus tilattu ehkä Netanttilasta. Lisäksi on kaksi kahvakuulaa ja miehen veljen lahjoittama monitoimipenkki, joka on siis tasa/vinopenkki ylätaljalla. Penkkiin kuuluva tanko on niin pitkä, että olen sen korvannut tuolla pumppisetillä ja valitettavasti painot eivät sovi toisiinsa, joten pientä tuunausta on luvassa.
Eilen kävin shoppailemassa lopettamassa olevasta jumppapaikasta Reebokin steppilaudan.
Nuo harmaat jalat taittuu alas, että saa vielä korkeamman. Lisäksi laudasta saisi taiteltua vinopenkin ja sen saa jopa ihan pystyasentoon.
Noh, kömmin siis alakertaan veivaamaan. Ensimmäisenä oli takakyykky. Tein sitä muutaman sarjan. Sitten vaihdoin etukyykkyyn. Apua, jalat oli ihan tapetut! Heti ensimmäisestä etukyykystä lähtien sarjat oli yhtä tuskaa, jalat tärisi ja vatkasi. Etukyykyn jälkeen tein askelkyykkyä muutaman sarjan. Sen jälkeen roudasin 20 kilon kahvakuulan yläkertaan steppilaudan luokse. Tein 3*10 hyppyjä laudalle ja sen jälkeen vielä tein kuulan kanssa laudalle nousua. Oli muuten suhteellisen killeriä jo kuolleella jaloilla nousta kuulaa hinaten vajaa parikymmentä porrasta yläkertaan.    
Boom!


Sitten palkkarit nassuun ja loppuilta lorvailua. Tosin olen tässä nyt muutaman kerran joutunut kerroksien välillä kampeamaan. Auts!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!