torstai 31. heinäkuuta 2014

Taas mennään MSF part 2

Maanantaina se alkoi taas, Ms Fitness osa 2! Jes!
Maanantaina sain ruokalistan ja voi pojat, taas saa syödä. 2500 kcal treenipäivinä on totta ja kun sen tekee vain puhtaalla ruualla, niin siinähän sitä on popsimista. 
Kaksi salitreeniäkin on jo takana. Maanantaina treenasin rinnan ja olkapäät. Siihen treenin kuuluva aerobinen jäi tekemättä kovan päänsäryn takia. Keskiviikkona tein jalat ja siihen kuuluvan tasavauhtisen aerobisen. Huhhei. Treeni oli kova ja salilla ei ollut ilmastointi päällä. Ihan kuin olisin lillunut omassa hiessäni treenin jälkeen.
Jjep, hiki oli. Siitä vielä polkaisin helteessä kotiin, niin en ainakaan kuivempana kotiin päässyt.

Siinä on päivälisen kuva. Siitä puuttuu vielä banaani. Että tuon kun vetäisee treenin jälkeen, on palautuminen melko taattua ja pylleröinti myös.

Tuli taas lisää Buzzattavaa. Pantene Pro V-shampoo, hoitoaine ja hoitoöljy. Olisiko öljylle innokkaita vastaantottajia?

Tässä kaiken ohessa olen vähän haalinut tulevalle koululaiselle vaatteita ja koulukampetta muutenkin. Ihan perusverkkareiden löytäminen tuntuu olevan hankalaa, jos ei merkkivaatteita aio ostaa. HM:ltä sain tilattua järjellisen hintaisia verkkareita. Farkkujen käyttöä on turha ehdottaakaan ja tällä hetkellä varastossa olevat kollarit oli ihan liian kuumia pidettäväksi, kun vielä on näin lämmintä. Toivotaan nyt, että tilatut housut on sopivat ja ne muutamat ohuemmat housut, jotka jo kaapista löytyy, ei jäisi ihan heti pieneksi, vaikka metriheikki onkin venynyt kesän aikana hurjasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!