lauantai 26. heinäkuuta 2014

Aamuaerobista ja salia

Heräsin eilen 6.30 ja päätin lähteä aamun suht järjellisessä lämmössä lenkille. En ole sitten kouluaikojen kavunnut paikallista laskettelurinnettä ylös, joten päätin suunnata sinne. Ensin kävelin ylös asti, sitten palasin noin puoleen väliin ja kiersin lenkkiä loikkimalla, hölkkäämällä ja kävelemällä. Maisemat oli tosi jees!
Joku päivä menen uudestaan, kunhan kelit jäähtyy. Onhan se aika hullua, kun seitsemän aikoihin on jo 19 astetta lämmintä. Aina pitää olla heti aamusta liikenteessä, jos meinaa jotain tehdä.
Aamupalan jälkeen arvoin hetken, että mitä teen, mutta kiersin koiran kanssa pienen rinkulan ja lähdin sitten salille. Koiraakin käy niin sääliksi, kun ei reppana oikein muuta jaksa tehdä kuin maata mahdollisimman kylmissä kohdissa lattialla.
Salilla oli vuorossa yläkropan vetävät lihakset, eli lähinnä selkää ja hauista. Huonosti ilmastoidulla salilla muutenkin hiki lentää, mutta lentää vielä enemmän kun tekee tosissaan.
Illalla sain vielä reissulaiset kotiin. Pojalla oli ranneketta rannekkeen vieressä ranteessa ja naama oli ruskettunut entisestään. Oli ollut mukava ja antoisa reissu. Tälle mammalle poikain reissu tuli hyvään saumaan, sai huilailla ja treenata rauhassa. Mutta kyllä oli jo ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!