sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pitkänsitkeetä

Ollut kyllä viime viikot varsin sitkeässä tuo tukkoinen olotila. Eipä ole tullut salillakaan käytyä useampaan viikkoon, sen sijaan olen keskittynyt tuottamaan jos jonkin väristä niistettävää sen ajan. Noh, se on kuitenkin ohi ja tänään pääsin salille.
Korkkasin kolmijakoisen ohjelman tänään ja se koostui aika pitkälti 5*5 sarjoista. Vielä en tehnyt ihan täysillä, kun rehkiminen pistää yskittämään, mutta edes vähän jotain jumppaa.
Ohjelman jako on mielenkiintoinen: jalat, yläkroppa työntävät ja yläkroppa vetävät. Ja liikkeiden  määrä on sellainen, että salilla ei tarvitse liiemmin aikaa kuluttaa. Sopii siis kesätreeniin vallan mainiosti.
Niistämisen ja sen oheistoimintojen lisäksi on ollut menoa ja meininkiä viime viikkoina riittävästi. Loman lopuksi kävimme pojan kanssa Ikeassa. Se oli lapsen oma toivomus kesälomareissulle. Sen lisäksi käytiin samana viikonloppuna pieni kierros Satakunnassa juhlissa, seuraavana viikonloppuna vietettiin aikaa Särkänniemessä, jossa allekirjoittanut kärvähti jälleen kerran. Ikinä en opi, vissiinkään. Nyt viikonloppuna käväistiin nopea kierros Espoossa. Siinä ohessa on pyöritetty melkoista siivous- ja möbleerausprojektia kirppispöytineen ja tavaroiden lajitteluineen ja luonnollisesti käyty töissäkin välillä. Roinaa on mennyt roskikseen, kirppikselle ja tuttaville ja silti sitä aina vaan piisaa. Lopussa ehkä kiitos seisoo ja nurkat on puhtaat.
Nyt pitää käydä ostamassa vähän jotain ruokaa ja yksi syntymäpäivälahja, vielä on ohjelmaa tällekin päivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!