sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mä pompin ja leijun!!!

Eilen oli viimeinen tapaamiskerta tämän valmennuksen tiimoilta. Ihanaa, kamalaa ja haikeata. Ensin oli Inbody-mittaus. Mä niin leijuin sen jälkeen.

Tuossapa ne tärkeimmät tulokset näkyy. Rasvaa on lähtenyt aika huimasti, kun ennen rasvaprossa oli 32,9% ja nyt tuon 23,1%. Lihasmassa ei ollut kasvanut kuin 100g, mutta luulen että sitä lihasta lähti aika paljon viimeiien viikkojen aikana, kun paino putosi hurjaa tahtia.
Sitten meillä oli posetreeni, jossa oli mukana Kati Alander. Huikea nainen, ei voi muuta sanoa! Alonalta sain kiitosta parantuneesta ryhdistä, joten tästä on hyvä jatkaa. Pöljä minä, kun en tajunnut ottaa kuvaa Katista ja itsestä. Olisin ollut kyllä jäätävän jättis Katin rinnalla.
Lopuksi treenailimme maastavedon tekniikkaa huolella. Se oli tosi kiva, koska en päässyt silloin yhteen tapaamiseen mukaan, jossa sitä treenattiin ja kukaan ei ole katsonut tekniikkaa tähän mennessä. Nyt sekin on hoidossa. Lopuksi tehtiin tappava kyykky-askelkyykky-tabata, jonka jälkeen auton ajaminen oli ihan tuskaa. Millään en meinannut saada pidettyä jalkaa riittävän kauan kytkimellä.
Nyt on jo hirveä ikävä Bodycampin porukkaa ja tätä meidän valmennusryhmää, vaikka ryhmä jatkaakin facessa eloaan ja itsekin jatkan siihen kakkososaan. Siihen on laitettava uudet tavoitteen pystyyn ja se on jäätävän paljon lisää lihasta!!!

2 kommenttia:

 1. Jee! !!!!!!!

  Sä oot niin Rautanen tyby♡♡ Mielettömät tulokset! !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ketähän on kiittäminen? Sua! Oma persiille potkijani!

   Poista

Piristä päivääni kommentoimalla!