maanantai 21. huhtikuuta 2014

Voi helvetin väsykooma!

Voi kiesus, että mä olen väsynyt. Niin väsynyt, että tekisi mieli maata vain sängyssä, mutta koska todellinen elämä ei lakkaa pyörimästä mun dieetin takia, niin ei vaan voi. Mä olen jo useamman tunnin ollut treenin jälkeen kotona, mutta voimat ei vain palaa. Harkitsen tietoista repsahtamista, johon kuuluisi pieni annos mustikoita välipalarahkan sekaan. Kuulostaapa hurjalta.
Edes tiivistyvä peilikuva ei meinaa jaksaa motivoida
Tänään oli vuorossa selkä-hauistreeni. Sen jälkeen olisi pitänyt jaksaa tehdä vielä intervalli, mutta kun kuntopyörä oli rikki edelleen eikä kädet jaksanut edes palkkaripulloa nostaa, jäi burpeet tekemättä. Kyllä sen nyt huomaa mikä merkitys hiilareilla on kovassa treenissä.

Pakolliset pullistelut, kun rasvaa on aiempaa vähemmän.
Onhan tämäkin tietysti julmetun ihanaa, kun rasva tirisee niin, että sen oikeasti huomaa, mutta perjantain kuvauksen jälkeen hiilarillinen palkkari on back in action! Jos se estää rasvan palamisen, niin sitten ollaan plösöjä lopun ikää mieluummin kuin koomaillaan vielä kaksi viikkoa. Vaikka voisi ajatella, että tätä on jäljellä enää vajaa kolme viikkoa, sen ajan voisi seistä vaikka päällään, niin kyllä mulle on tärkeätä sekin, että jaksan olla ja touhuta perheen kanssa. Koska kuten sanottu, se normaali elämä pyörii dieetin aikanakin, ei sitä vaan voi jättää elämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!