sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäislomailua

Vihdoinkin ehdin ja jaksan istahtaa koneen ääreen ajatuksen kanssa.
Loppuviikko oli töissä sellaista haipakkaa, että aivot on olleet solmussa siitä lähtien. Noh, nyt kummiskin jotain päivitystä, vaikka eihän mun aivotoiminta normaalistikaan ole huippua!
Mä olen tehnyt nyt aika paljon lyhkäsiä aamuaerobisia. Lyhyitä siksi, että kuntopyörällä ei aina huvita polkea kovinkaan pitkään, mutta en ole viittinyt olla tekemättäkään, koska tuntuu siltä, että se pistää mahan toimimaan. Vaikka yritän juoda riittävästi ja rasvaakin tulee tarpeeksi, tuntuu maha olevan aika tiukilla.
Perjantaiksi sovittiin treffit jälleen Heidin kanssa. Musta on ihan huippua, että olen löytänyt ystävän, jonka kanssa hehkuttaa ja ihkuttaa treeniä ja näitä juttuja muutenkin. En ole mikään sosiaalisuuden multihuipentuma, joten ystävystyminen näin aikuisella iällä on huiman ihanaa.
Meillä oli vuorossa kummallakin rintaa ja muuta, joten penkkailtiin iloisesti, kun oli varmistajakin paikalla. Ja hihitettiin. Heidi, otetaan penkkiä uudestaan, kunhan mä syön taas hiilareita ja on jotain virtaakin yrittää isojakin painoja. Meillä oli kummallakin myös ojentajat vuorossa, niin tehtiin kapeata penkkiäkin yhdessä. Se jos mikä oli kivaa, koska ilman Heidiä olisin jäänyt tangon alle kolme kertaa :D Kun niitä hiilareita nyt vaan on nuukasti, niin voimat loppuu ihan yllättäen.
Housut SOC, toppi Better Bodies

Ja tottakai me kuvattiin toisiamme :D
Lopuksi se hullu nainen pakotti mut vielä intervalliin. Vaikka yritys oli hyvä, niin mun kiihdytykset taisi jäädä aika laimeiksi, lopputuloksena sain elohiiren silmään ja muutenkin hyvät tutinat pukkarin lattialle. Joku sai juoda TehoSportin palkkaria, toinen joi pelkkää heraa :P Onni yksillä, kesä kaikilla. Voi olla, että kotimatkalla kävin erään huoltsikan pikaruokalan maustetelineellä imeskelemässä suolapusseja. 
Pukkarissahan muutenkin keskityttiin olennaisuuksiin. Otettiin persekuvia, valikoitiin shortseja ja toppeja kuvauksiin ja otettiin persekuvia. Ja yritettiin poseerata. Voi meitä. Persekuvat ei pue mua, koska mun maha näyttää normaaliakin isommalta silloin.
Aamupala

Louans

Tänään taas kävin aamuaerobisella, tällä kertaa koiran kanssa kävellen. Koira oli kyllä eri mieltä, mutta pakotin sen silti. 
Ihanaa, kun on kolme päivää vapaata. Mulla on tullut paljon ajatuksia mieleen, nyt kun on oikeasti aikaa pysähtyä edes hetkeksi. Niistä sitten lisää myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Voi jee sun kanssa :D kikattelin täälä vedet silmissä sun kuvaukselle meiän puuhista.. oli ne meiän hosumiset penkillä aikamoiset. ja voi niitä ilmeitä kun koitettiin saada edustavaa kuvakulmaa :D ehdottomasti uudelleen, mutta paremmalla hiilarimäärällä :D

    VastaaPoista

Piristä päivääni kommentoimalla!