sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Ms Fitness-tapaaminen

Hitsi, kun en eilen hoksannut ottaa kuvia, sillä meillä oli porukan kolmas tapaaminen Crossfit Basementissa. Ensin oli posetreenit Alonan kanssa ja sen jälkeen tehtiin treeni.
Olen kyllä tiennyt, että selkä/lapojen väli on jumissa, mutta kun ei bodyfitneksen etuasentoon pääse, niin ollaan aika huonoilla vesillä. Jos nyt saisi aikaiseksi sen hieronta-ajan varattua. Korkkarointi ja poseeraaminen on melkoisen rankkaa puuhaa, ei sitä tajua, kun näkee naiset rivissä lavalla. Ei siinä oikein tahdo jaksaa hymyillä, vaikka pitäisi. 
Mulle tulee aina noissa tapaamisissa sellainen olo, että voi jeesus mä oon läski ja rapakuntoinen, mutta samalla tulee myös sisua. Olenhan mä sentään vähän tiivistynyt aloituksesta, että nou hätä sen suhteen, mutta älyttömästi on töitä tehtävänä.
Näillä siis eilen klopsuteltiin eteenpäin, niin että akillesjänteet ja pohkeet huusi hoosiannaa. Onhan nämä aika nam. Mutta nyt täytyy alkaa keskittyä kehonhuoltoon ja ryhtiin, että kroppa saa lisää kehitysmahdollisuuksia.
Treeninä meillä oli fran. Eli etukyykky/ylöstyöntö ja leuanveto 21/15/9 toistolla. Noissa treeneissä sitä aina havahtuu, että miten huonossa kunnossa oikeasti on. Pitäisi varmaan oikeasti ruveta tekemään kerran viikossa tuon tyyppistä treeniä muun ohessa. Ainoa vaan, että tekniikat on niin hakusessa, että pitäisi päästä jonnekin tekniikkakurssille ensin. Tuossakin treenissä huomasi, että paikat on niin jumissa, ettei tahtonut räkkiasentoon taipua sitten millään. Sisulla mentiin homma läpi, vaikka olo oli ihan kuollut.
Treenin jälkeen lähdin kaverin kanssa syömään ja vasta sitten junalla kotia kohti. Ainoa vaan, että pendolino oli myöhässä vaikka kuinka paljon, mutta onneksi vaihtojuna odotteli Tampereella. Vaikka harmitti harvinaisen lauantai-vapaan tuhraantuminen parin tunnin takia, oli mukava nähdä porukkaa ja oli tosi ihana nähdä parasta ystävääkin pitkästä aikaa. Sai tosielämänkin kuulumiset ajantasalle samalla reissulla. Ystävät <3
Perjantaina muuten tein aamuhässäköinnin jälkeen kotona rinta-hauis-ojentajatreenin. Keskityin jälleen ihan vain tuntumaan ja sainkin ihan muhevat fiilikset joka puolelle. 
Mutta nyt, paluu arkeen ja pyykkivuoren kimppuun!

3 kommenttia:

 1. Jaa viä tommosen jälkeen leuanvetoja. ja sit vuoronperään. Huh. Kuolema. Mitäs kun ei saa yhtään leukaa? :p mä varmaan olisin ollu niin raato ton rääkin jålkeen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä varten on kuminauhat :D En mäkään saa yhtään leukaa tehtyä ilman kumpparia.

   Poista
 2. Kahdella sinisellä menee 10 :p

  VastaaPoista

Piristä päivääni kommentoimalla!