tiistai 25. maaliskuuta 2014

Uuteen viikkoon!

Viime viikolla jäi päivittelyt aika vähäisiksi, oli olevinaan jotain elämän tynkääkin jossain vaiheessa eikä ehtinyt istua koneelle ihmettelemään. Torstaina oli vuorossa rinta-hauis-ojentaja-treeni ja kun kerran olin yksin salilla, pitihän siitä mahasta ottaa kuvia. Sattuneesta syystä siitä ei tule otettua kuvia silloin, kun siellä on muita ihmisiä. Kumma juttu.

Eräänä päivänä poika tuumasi "Äiti, sun vatsa ei ole ollenkaan niin tytisevä kuin ennen"
Perjantaina meinasi olla vähän aikatauluongelmaa, kun työvuoro alkoi klo 10 ja lapsen eskari klo 9. Jossain välissä piti ehtiä salille, mutta heräsinkin vahingossa kuudelta, joten ongelma ratkesi sillä. Paino sanalla vahingossa, koska tilanne ei ole toistunut yrittämisestä huolimatta. Energian vähenemisen huomaa siinä, että nukkumisesta on tullut melkein suosikkiharrastus.
Koska salilla oli pieni kiire, en ruvennut modaamaan persetreeniä mieleisemmäksi. Ensi kerralla sitten taas. Sjmv:n tuntuma on kadonnut ajat sitten, enkä saa siitä takalistoon enää minkäänlaista poltetta. Taidan suunnitella oman takareisi-pepputreenin tehdä sitä.
Varmaan aina ja ikuisesti kateellinen Voimariinille
Viikonloppu meni vähän syödessä. Seuraava vapaasyöntipäivähän olisi tulevana viikonloppuna, mutta se jää väliin. Oli nimittäin kaverin tuparit lauantaina ja kun tarjolla oli hirvipataa ja muuta, en todellakaan kieltäytynyt ruuista. Karma päätti kostaa omavaltaisen käytökseni ja sain jonkun pikataudin, joka johti yhden yön valvomiseen vessanpöntöllä. Oh joy.
Eilisen treeni ei sitten ylläripylläri kulkenut yhtään. Tai ei ainakaan maastaveto. Siinä kohtaa loppui paukut aivan tyystin, mutta toisaalta ei mikään yllätys, koska mahatauti oli takana. Muuten sain ihan ok treenin. Viparisarjoja tehdessä keskityin pitämään hartiat rentoina ja tuntuman hyvänä.
Mulla kävi eilen vähän hassusti. Olin voimieni tunnossa vääntänyt salipulloni korkin niin kireälle, etten saanut sitä auki. Jouduin sitten ottamaan Tupperin Ecopure-sarjan ison pullon juomapulloksi. No sehän yritti hukuttaa mut!!! Aina kun yritin loppuintervallien aikana juoda, sain tuolta pullosta suurin piirtein kylvyllisen verran vettä. Mikä ihmeen pointti on siinä, että juomapullon suuaukko on niin iso, että juodessa nenäkin mahtuu sinne? Kysynpä vaan!
Etsintäkuulutus! Murhanhimoinen vesipullo. Näyttää epäilyttävän kivalta, mutta on huono käytöksinen!!!
Lisäksi olin eilen hirveän reipas, kun lenkitin koiran JA menin töihin polkupyörällä. Onhan mun työmatka reilun kilometrin, mä tarvitsen jonkun palkinnon siitä, etten kulje autolla.

3 kommenttia:

 1. mikä sulla siinä sjmv:ssä sakkaa? mä oon huomannu että jos maksimeilla teen niin osuma lähtee. Oon sitte sovinnolla tehny pienemmillä painoilla pääsääntöisesti ja välillä sitte maksimeita ni nousee ne "perus"painotkin. saan ite ainaki paremman tuntuman vähän pienemmillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä oikein tiedä. Ennen se osui jo upposi, nyt vaan sukeltaa. Pitää ehkä kokeilla pelkkää tankoa seuraavan kerran.

   Poista
  2. keskity siihen itse liikkeeseen ja tekniikkaan saadaksesi tuntuma takaisin. sitte pikkuhiljaa lisäät taas painoja. Mä huomaan samaa kuten sanoin jo yllä, ja silloin aina pudotan painoja.

   Poista

Piristä päivääni kommentoimalla!