torstai 6. maaliskuuta 2014

Talviloma...

... Ei vaan siltä tunnu. Ihan katastrofaalista, suoraan sanottuna. Aloitetaan viime viikon torstaista. Sisko soitti olleensa kolarissa, onneksi ilman henkilövahinkoja. Mies etsi sitten siskolle autoa koko viikonlopun, mun rehkiessä siivousten ja leipomisten kanssa pojan synttärijuhlia varten. No, osa leipomuksista oli ihan katastrofi ja piti turvautua kaupan pakastealtaaseen.
Maanantaina kuvittelin pääseväni salille aamusta, mutta maanantai meni siihen, että piti kuskata sisko takaisin kotipaikkaansa, kun autoa ei löytynytkään. Koko päivä sitten meni siihen. Tiistaina sitten hoitelin aamulla asioita ja meinasin ajaa kolarin, kun auton massiiviset a-pilarit peitti näkymän jälleen kovin tehokkaasti. Pelästyin ihan hirveästi ja hyvä kun kotiin pystyin ajamaan. Tiistaina oli myös pojan kaverisynttärit, joita varten piti sitten huushollia valmistella vähän lisää, lisäksi alkoi hammassärky vaivata. Seuraava yö meni paikoin valvoessa hammassäryn kanssa ja keskiviikkona sitten jouduinkin särkyajalla juurihoidettavaksi. Se homma menikin ihan bueno, kunnes pääsin kotiin.
Sitten alkoi järjetön aivastelu, hirveä paine poskionteloissa, jatkuva niistäminen ja se niistäminen kirvelsi nenää. Kuljin seuraavat neljä tuntia pidellen päätäni ja kiroten. Soitin hammaslääkäriin ja lääkäri totesi, että todennäköisesti juuret ylettyi poskionteloihin ja asettuu jossain vaiheessa itsekseen. Minä jo mietin pään irti repimistä ja koiralle syöttämistä. Yöllä sitten hammasta taas alkoi särkeä, mutta se meni ohi särkylääkkeellä, mutta uni katosi moneksi tunniksi. Tänään on siis oltu ihan zombiena.
Sen verran sain itsestäni tänään irti, että tein kahvakuulalla ja burpeilla cardiota ja kävin koiran kanssa lenkilläkin. Koska viime päivistä ei ole mitään järkevää todistusaineistoa kuvamuodossa, tässä karvakamuni, olkaa hyvät:
Vielä on pari päivää lomaa jäljellä. Huomenna aion kuvata teillä Sportsdirectin ostokset ja sen yhden motivaatiopaketin, joka on unohtunut kuvata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!