tiistai 11. maaliskuuta 2014

Shopetishop!

Kävin eilen vähän ostoksilla:
Cocovin Pikapakuri

Minttu-raakasuklaa ja Cocovin Supersnack

D-vitamiinia ja rautaa
Pakurikäävästähän on tohistu vaikka kuinka ja paljon. Ajattelin nyt ostaa tuollaisen pikapakurin, koska en todellakaan käyttäisi mitään sellaista mitä pitää keittää, veivata ja suodattaa whateva. Eli nakkaan tuota aamukahvin sekaan puoli teelusikallista ja that's it. Pakuri sisältää 215 erilaista fytoravinnetta (nevöhööd, en tiedä mitä tarkoittaa) ja se on hyvä lähde  b-vitamiineille. Tämänhän nyt pitäisi ratkaista kaikki maailman ongelmat nälänhädästä tylsään aviomieheen, joten jää nähtäväksi, onko siitä mitään hyötyä. Meinasin ostaa jotain pussiteetäkin, jossa oli pakuria, mutta jätin vielä kauppaan. Sellainen saattaisi olla ihan hyvästäkin, juon nimittäin ihan liikaa kahvia.
Raakasuklaa on Puhdistamon ja se on kotimainen. En ole koskaan raakasuklaata maistanut, joten päätin ostaa kokeeksi. Toiset sanovat, että itse tehty raakasuklaa on parempaa, mutta mun mielestä ainekset on niin kalliita, että en viitsi yhden kokeilun takia ostaa, jos en vaikka tykkääkään. En ole aiemmin ostamistani superfoodeista niin hirveästi innostunut, joten suhtaudun asiaan skeptisesti. Mulla on viikonloppuna herkkupäivä, jolloin ajattelin molemmat syödä, sekä raakasuklaan että supersnackin.
Lisäksi vielä perus d-vitamiinit ja rauta. Rautaa siksi, että aika alhainen hemppa on ollut viime aikoina verta luovuttaessa. Luulen luonnollisen poistuman aiheuttavan tämän ongelman.
Muita superfoodeja kaapissani on Opti-MSM, joka on siis ihan järjettömän pahaa. MSM on luonnollinen rikkiyhdiste, jota tarvitaa ihan, nivelten ja hiusten uudistumisessa. Nivelet varmasti kiittäisi, makuaistini ei. Olen kuitenkin säännöllisen epäsäännöllisesti yrittänyt tuotetta käyttää. Lisäksi kaapissa on macaa ja lucumaa. Lucuman maku on suht ok, neutraali, mutta maca kuuluu sarjaan "Niin pahaa, että sen on pakko tehdä hyvää". Macan ja lucuman yleensä törkkään iltarahkaan. Nämäkin tuotteet on pyörinyt kaapissa toooooosi kauan, kun en vaan muista niitä käyttää. Mutta koska olen nuukanikki, niin en ole nakannut niitä vielä pois, vaan käytän aina muistaessani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!