torstai 13. helmikuuta 2014

Torstain tunnelmia

Juuh, se on vasta torstai. Viikko on tuntunut loppumattomalta, koska olen ollut seitsemän päivää jo töissä ja huominen on enää jäljellä. Yllättävän hyvin olen jaksanut treeniä veivata, voin antaa itselleni nyt kymmenen pistettä ja papukaijamerkin.

toppi More Mile, housut HM
Tänään oli vuorossa rinta-, hauis- ja ojentajatreeni. Tein pientä härnäystä kropalle ja hauiksille tein jopa pudotussarjan :) ja ojentajille tein alaspainallukset yhdellä kädellä. Sillä sain kovemman poltteen kuin aiemmin. Pitänee käyttää useamminkin. Lopuksi vielä intervalli ja hien lento oli taatu.
Paino oli pudonnut pari kiloa, vielä ollaan seiskalla alkavissa numeroissa mutta pian pääsee varmaan paremmilla numeroille. Tosin söin tänään aika monta Kinuskikissan neliötä, kun ex-työkaveri oli tuonut niitä töihin. Jospa sillä energialla jaksaisi huomenna veivata taas aamuaerobista?
Vatsat on eilisestä vähän kipeät, sille iso jee! En muista, milloin olisin viimeksi saanut domsia vatsaan. Täytyy kokeilla näköjään aina uusia juttuja, niin alkaa sielläkin seudulla jotain tapahtumaan. Ihan kuin olisin nimittäin ylävatsassa jotain nähnytkin, kun oikein tarkkaan katsoin.
Nyt hampipesulle. Trizonea voin ainakin suositella, jotenkin ihanan pehmeän tuntoista harjausta ja silti puhdas tunne pesun jälkeen. 

1 kommentti:

  1. kävin lukemassa kun tuolta voimariinin tekstien lomasta bongasin!

    VastaaPoista

Piristä päivääni kommentoimalla!