maanantai 24. helmikuuta 2014

Maanantaiden maanantai ja viikonlopun meiningit

Ehhehe, onnistuin jopa yhden päivän aikeissani, eli siis siistissä syömisessä. Perjantai oli siis se hyvä päivä. Lauantaina menikin taas päin persettä, ihan suoraan sanottuna. Meillä taisi olla aviomiehen kanssa jonkinlainen kommunikaatiokatkos, kun ei ihan ollut mennyt ymmärrykseen tuo vintin porraskäytävän maalauksen tarpeellisuus. Minä sitten apinan raivolla ja puutteellisilla välineillä aloin maalaaman porraskäytävää itkupotkuraivaroiden. Lopulta paloi hermo, joten söin pari leivosta, muutaman mini-Twixin ja makkaran.
Sunnuntaina lähdin hakemaan eräästä kaupasta parempia maalaustarvikkeita ja jatkoin maalaamista. Vähän tuli syötyä ohi ohjeen, mutta ei pahasti. Tänään onkin sitten mennyt astetta paremmin, olen syönyt yhden leipäviipaleen liikaa ja pienen palan pojan pullasta.
Käden palovamma vaivaa edelleen. Todella ärsyttävää. Jotenkin tuntuu hankalalta tehdä yhtään mitään, kun käsi alkaa kirvelemään jossain vaiheessa aika tulisesti.
Eilen kävin salilla tekemässä takareidet, pakarat, pohkeet ja vatsat. En tehnyt ihan ohjeen mukaan, koska pari liikettä on nyt hetken takunnut sen verran pahasti, että tein seuraavan setin:
Bulgarialainen askelkyykky, syvää smith-kyykkyä, russian leania, pakarapotkuja ja lantion nostoja. Pohjeliikkeet tein supersarjana. Lopuksi treenailin vatsat lisäpainojen kanssa. Kyllä siinä taas hiki lensi, mutta en ottanut kuvia, kun salilla oli muitakin. En edelleenkään kehtaa ottaa treenikuvia, jos muita on paikalla :D paitsi lapsi kuvaa joskus.
Nyt jos olisin ollut fiksu, niin olisin tehnyt ruokaa valmiiksi huomiselle, mutta en vain jaksa. Musta tuntuu tällä hetkellä superväsyneeltä, hyvä että töihin jaksan mennä. Hierontakin pitäisi varata, kun niskajumi on sitä luokkaa, että päätä on särkenyt jo viikon. Ei välttämättä olisi huono idea pitää salilta vapaaviikkoa, mutta en haluaisi.  Mies ja lapsi ehkä lähtee kylpylöimään ja mä jään pitämään taloa pystyssä koiran kanssa. Sitten on aikaa sluibailla, toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!