sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntai-huomenta!

On jäänyt päivittelemättä, vaikka ihan hyvin on mennyt.
Mä olen polkenut tällä viikolla aamuaerobisia kolme kotona olevalla huonohkolla kuntopyörällä. Olen käynyt jo kolme kertaa salilla, tälle päivälle olisi vielä jalkatreeni. Torstaina oli vuorossa olkapäät, ojentajat ja rinta. Siihen tuhrautuu aikaa aika paljon, joten täytyy valita mahdollisimman löysä aikataulu aina sitä treeniä varten, varsinkin jos tekee intervallin siihen päälle.
On poljettu kolme lyhyttä aamuaerobista

Mahakin on ehkä vähän pienentynyt

Intervallejakin on vedetty
Salillakin olen jaksanut polkea intervalleja yläkropan treenien jälkeen. Joskus voisi kokeilla valmentajan suosittelemia lyhyempiä ja tehokkaampiakin intervalleja. Pelkään vaan, että salin pyörä hajoaa siihen puuhaan.
Eilen syömiset meni ihan hatuilleen. Lähdettiin reilun sadan kilometrin päähän hautajaisiin ja en ottanut eväitä, kun ajattelin siellä olevan jotain ruokaa. Oli mulla yksi pieni prodepatukka, mutta sen vajaalla 150 kcalilla pötkinyt pitkälle. Muistotilaisuudessa oli voileipäkakkuja, karjalanpiirakoita ja makeita leivonnaisia. No, sitä söin, mitä tarjolla oli. Hölmönä en ottanut edes vesipulloa mukaan, joten onnistuin kehittämään jäätävän päänsäryn. Lopuksi käytiin Hesessä syömässä ja koska nälkä oli ihan hirveä, söin sitten pekoniaterian. Harkitsin salaattiakin, mutta siinä vaiheessa salaattiannoksia olisi mennyt varmaan noin 20, että olo olisi parantunut, joten sitten kylmästi söin sen aterian.
uusi keittiövaaka


Lidlistä tarttui mukaan ihana keittiövaaka. Siinä olisi 800 tuotteen kalorimäärätkin tallennettuna ja sentin paksuinen käyttöopas. S-marketista ostin kuminauhan, sellaisen leveän, mutta harmitti, kun olisinkin tarvinnut toisenkin, että pituutta olisi leuanvedon avustamiseen tarpeeksi.
Täällä on pakkasta -22, joten ulkona kirmaaminen ei oikein innosta. Jos päivällä on lämpöisempää, niin voidaan lähteä koiran kanssa lenkille, mutta ei se sillekään mitään huvia ole. Onneksi ensi viikolla pitäisi lauhtua edes -15 kieppeille, olisi mukavampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!