lauantai 25. tammikuuta 2014

Paska treeni, mutta tulipahan tehtyä

Tänään ei kulkenut salilla yhtään. Johtui varmaankin liian vähistä unista ja liian pitkäksi venähtäneestä ruokailuvälistä. Joskus sitä on vaikea vain optimoida, syömistä, treenaamista ja töissä käyntiä. Mutta sovitaan niin, että ainoa huono treeni on tekemätön treeni.
Ihkut uudet treenipöksyt Kari Traa

Selkä ei kyllä leviä yhtään peiliposessa.
Tänään oli vuorossa rinta-, olka- ja ojentajatreeni ja sen päälle intervalli. Mä koen nämä lihasryhmät todella vaikeiksi, etenkin rinnan. Olkapäät saa kolmisarjoilla ihan tuleen, mutta rintatreeniin pitäisi aina ottaa varmistaja, että homma toimisi kunnolla. Ensi kerralla taidan ottaa vinopenkin ihan huolella vaikka tyhjällä tangolla ja fiilistelen sitä hommaa urakalla. Tänään ei tuntumaa tullut ja olokin oli voimaton.
Olkapäätkin on siitä ärsyttävä lihasryhmä, että musta ainakin tuntuu, että ne väsähtää tosi helposti, vaikka olisi varaa painoja lisätäkin. Mutta triplasarja vipareita väsyttää ne aina. Facepullissakin keskityin tosi paljon asentoon ja siihen, että tuntuisi takaolkapäissä. 
Olkapäiden tappoon

 Salilla käväisi myös häiriötekijöitä sotkemassa treeniä, mutta onneksi poistuivat pian. Kännissäkin olivat :P Lopuksi veivasin sitkeästi intervallin, jolloin fiilis oli se, että purjo meinasi tulla. Mutta en ainakaan voi syyttää itseäni siitä, että luovuttaisin liian helposti. Nimittäin ojentajia treenatessa meinasin sinkoutua taljan mukana, kun väkisin yritin vääntää vielä paria toistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!