maanantai 13. tammikuuta 2014

Mainio maanantai!

Voi mikä päivä!
Mun piti nousta aamulla ajoissa, että olisin vähän polkenut aamuaerobista, mutta nukuinpa sitetn puoli kasiin asti ja kivaa oli! Nyt kun on välillä ollut huonompaa unta välissä, niin arvostaa näitä keskeytymättömiä unia.
Aamulla sitten suoriuduin salille ja korkkasin uuden ohjelman. En murehtinut yhtään sitä, että edellistä ohjelmaa en käynyt kertaakaan kokonaan läpi. Nyt on uusi jakso ja uudet kujeet. Tänään oli vuorossa selkä- ja hauistreeni. Jumppakuminauhat on edelleen ostamatta, niitä tarvitsisin leuanvetoon, mutta ehkä mä muistan joku päivä poiketa urheiluliikkeessä kysymässä. Treenin lopuksi veivasin taas 25 minuuttia intervallia. Hyvä minä!
Kotiin päin ajellessa en meinannut eteeni nähdä ja meinasin jo manata aurinkoa, mutta sitten totesin sen olevan harvinaista herkkua ja olin ihan fiiliksissä. Käytiin koiran kanssa lenkillä vielä treenin päätteeksi.
Nakas lenkkikaveri
 Eilen heitin uuniin neljän päivän ruuan. Makaronia, jauhelihaa ja pakastevihannekia runsaalla valkosipulilla. Omnomnom.
Ei mikään miniannos, vaikka ruokamäärä on vähän pienentynytkin
Kuvasta puuttuu siis vielä salaatti. Että tämmöistä safkaa tänään. Seuraavaksi ajattelin värkkäillä jonkun peruna-broilerikiusauksen useammaksi päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!