tiistai 14. tammikuuta 2014

Liekeissä!

Minä oon ihan liekeissä tänään. Pistin illalla koneen päättäväisesti ajoissa kiinni ja lähdin unille. Herätyken olin laittanut 6.30, join kahvit ja kömmin kellariin, pyörän selkään. Poljin 20 minuuttia ja otin pari spurttia välissä.
Tein aamupalan, herätin juniorin ja aloin keittää muulle perheelle nakkisoppaa valmiiksi. Viikkailin koneellisen puhtaita vaatteitakin kaappeihin. Sitten vein juniorin eskariin, menin salille, kävin kaupassa, tulin kotiin ja lähdin lenkittämään koiran. Nyt pitäisi laitella valmiiksi itselle parin päivän lounaat ja tehdä vähän muitakin kotihommia ennen töihin lähtöä.
Salilla tein etureidet ja vatsat. Tein oikein huolella ja ajatuksen kanssa, hyvällä sykkeellä. Hiki lensi eikä olisi millään jaksanut tehdä vatsoja. Etureisipäivänä teen vatsat ilman painoja. Nekin saa tuntumaan melko tymäkästi, kun tekee liikkeet jumppapallolla.
Aamuaerobiset pitänee ottaa tavaksi, sen verran virkeäksi olon tunsin pienen pyöräilyn jälkeen. Pitää tutkia vaan satulaa, että saisiko sen parempaan asentoon, mulla meinaan tulee alaselkä helposti kipeäksi polkiessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!