tiistai 28. tammikuuta 2014

Kännykällä itsenäpsäistyt kuntokuvat

Otin aamulla hätäiseen kuntokuvia kännykällä, ihan itse kaikenlisäksi. Eli on vaikea vertailla vanhoihin kuviin, mutta laitetaanpa ne kuitenkin esille. Tarkoitus olisi, että mies saisi ottaa lauantaina uudet kuvat kunnon kameralla.


Takaa päin otetusta kuvasta näkee hyvin, kuinka sivujenkkikset elää ja voi hyvin :P Valitettavasti. Sivukuvasta huomaa, että pahin maharöllö on asettumaan päin, eikä enää loista kilometrien päähän. Nämä kuvat on otettu aamuaerobisen jälkeen ennen ruokailua. Tuo vatsahan se kaikista pahin ongelmakohta on, sitä ei käy kiistäminen.
Eilen kävin salilla. Selkätreeni kulki ja tuntui hyvin. Sain jopa lisäillä painojakin ihan reippaasti. Kokeilin myös maastavetoa isommalla painolla kuin koskaan, sain kolme menemään suht kevyesti 80 kilolla. Enemmänkin olisi mennyt. Hauiksillekin sain laitella painoa, mutta siinäkin kyllä supersarja vimeistelee sen, että hanttelit ei meinaa näpeissä pysyä ollenkaan. Vihdoin ja viimein muistin käydä urheiluliikkeessä tilaamassa vastuskuminauhoja, nyt enää pitäisi päättää, että minkä kokoiset otan, että pääsee vetämään leukoja. Tällä viikolla pitäisi saada vielä. Lisäksi salaa hinkuaisin Gymstickin trx-kopioita, jotka maksaisi vain 45 euroa Prismoissa, pitänee tsiigailla senkin perään. Elikkäs näistä oli kyse:
Kuva Prismojen sivuilta
Tänään tosiaan tuli veivattua 25 minuutin aamuaerobinen kuntopyörällä. Illalla oli tarkoitus hiittailla lisäksi, mutta se peruuntuikin, kun käytiin koko perheellä luistelemassa ja sen jälkeen vielä lenkitin koiran. Haluaisin myös kovasti uuden ja paremman kuntopyörän, mutta sitä on turha uusia ennen kuin vanha hajoaa totaalisesti.
Nyt mun on pakko taas kömpäistä eväiden teon jälkeen sänkyyn, nähdään jälleen huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!