sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Takareisijumppaa

Tänäänpä oli vuorossa takareisi- pohje ja vatsajumppaa. Vähän meni vielä tunnustellessa tämäkin treeni, vaan eiköhän ensi viikolla mennä jo ihan täysillä kaikki treenit.
Housut Soc Jogi Thights, paita North Ice

Mulla oli melkoisen tärähtänyt kuvaaja matkassa, kun nämä oli ihan oikeasti ne selkeimmät kuvat, mitä puhelimesta löytyi ja mun puhelimessa on ihan hyvä kamera :D Minen tuosta smith-kyykystä niin välitä, mutta nytpä löysin jotenkin mahtavan asennon, että uskalsin päästää todella alas ja pääsin vielä takaisin ylöskin. Tekipä hyvää peballe, huomenna voi vähän aristaa.
Mä muuten tykkään noista Socin 9,90 maksavista Jogeista ihan yhtä paljon kuin about kymmenen kertaa kalliimmista Bia Brazileista. Nyt oli tullut Stadiumille noita taas ja mietin, että tilaanko joka väriä yhdet, ennestään on nämä siniset ja pinkit. Valikoimassa on nyt erilainen sininen, purppura ja musta. Ja samalla himottaa ne kuviollisetkin Socin trikoot. Ne ehkä pitää ostaa myös. Värin valinta on hankalaa.

Mitäs muuta. Mun ruokaohjeiden noudattaminen kosahti perjantaina, kun en hoksannut syödä ateriaa ennen töihin menoa ja siellä sitten tajusin, että jahas, eihän mulla olekaan ruokista tänään. Söin sitten niitä hitsin Fazerin piparipullia sen edestä kaksi kappaletta. Jäi kyllä päivällinen väliin siltä päivältä. Eilenkin jäi päivällinen väliin ja söin eräillä kutsuilla pari joulupiparia ja kinkkupiirakkaa. Shame on me. Tosin mua ei jotenkaan ahdista ollenkaan. Ennen olisin saanut järkyttävän masiksen aikaiseksi tästä, nyt fiilis on se, että "Ok, söin jotain mitä ei pitänyt, seuraavan kerran annan itselleni luvan tähän ehkä pikkujouluissa ja sen jälkeen jouluaattona". Varsin vapauttavaa. Ja mikä parasta, näistä ei silti ole jäänyt mitään sellaista, että syönpäs nyt lisää, kun kerran menin syömään väärin, ei se tässä konkurssissa tunnu. Eikä edes tee mieli.

Eilen hengailtiin Päivä paloasemalla-tapahtumassa. Juniori pääsi sammuttamaan paloa ja pelastamaan nallen savun keskeltä. Ja istuksimaan kaikissa palokulkuvälineissä. Voi sitä onnenpäivää.

Kiinnostaako noin muuten treenivaatepostaus? Sellainen missä esittelisin vähän varastojani ja mistä vielä haaveilen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!