maanantai 25. marraskuuta 2013

Tähän joku hirveän naseva otsikko

Niin se vain viikko vierähti ja uusi alkoi. Mulla oli vapaapäivä, joten nakkasin lapsen eskariin ja läksin sitten salille. Vuorossa oli selkä- ja olkapäätreeni. Aluksi tein maastavetoa ja koska en osaa käyttää hanskoja, niin lopputulos oli tämä:
 Tämän jälkeen hanskat oli pakko hakea käsiin, koska ei vaan yksinkertaisesti saanut pitävää otetta mistään. Kauheata heikkoutta tämä ja vielä sellaisessa asiassa, että maastavedossa laitoin painoa tankoon 70 kg, mutta ehkä enemmänkin olisi mennyt.
Rakas Joulupukki, haluaisin mm. olkapäät

 Treenin lopuksi veivasin intervalliaerobisen vähemmän loistokkaalla kuntopyörällä. Pitäisiköhän salin omistajalle vinkata sellaisista jutuista kuin kuntosalikäyttöön suunnitellut crossarit ja kuntopyörät? Ei nimittäin hirveän häävi ajoasento tuossa, inansa verta parempi kuin omassa halpisvehkeessä, mutta aika kamalaa on jyystää pidempiä aikoja.
Treenin jälkeen oli kovasti jo nälkä ja ajattelin tehdä ruokani puuhellalla, että saan samalla taloon lämpöä. Nyt jostain syystä ei vaan meinannut millään lämmetä, vaikka olin jo valmiiksi lämmittänyt vedenkin vedenkeittimellä. Noin 49 minuutin epätoivoisen kokkailun jälkeen meni hermot ja laitoin padat ja pannut sähköhellalle. Ei vaan kestänyt enää hermo.
fiini huussin valaisin
Lapsen kanssa kanssa lähdettiin vielä Tuuriin rahoittamaan Keskisen Vesan ah niin tyylikkäitä sisustusratkaisuja. Kuvassa siis asiakasvessan lamppu. Ihan vähän kyllä häiritsi tämänkin epäsisustajan silmää se, että vessat oli muuten laitettu kullan väreihin sopimaan, mutta hanat oli sitten harmahtavia mattasatiinihopea(tai jotain siihen suuntaan)hanoja. Lapsi tarvitsi tonttuasun ja samalla ostettiin yhteen keräykseen pari lahjaa ja lähipiirille pieniä paketteja.
Ja tähän loppuun vielä supernolo kertomus. Huomasin siis jouluosastolla, että mun housuissani on ylimääräiset sukkikset sisällä, joten ongin ne yhden hyllyn takana pihalle lapsi toisella puolella ja ostoskärryt toisella puolella näköesteenä ja pistin käsiveskaani jemmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!