tiistai 5. marraskuuta 2013

Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun

Kyllähän se nyt ankeen kelin lykkäsi. Ankea keli, ankea mieli. Vettä tulee kuin sen erään naishenkilön sieltä ja tuulee niin, että tukka lähtee. Mutta senhän kaikki, jotka osaavat katsoa ikkunasta ulos, tiesivätkin. Luulin lähteväni lenkille, mutta koska keli oli huonompi kuin eilen, niin arvatkaa tuliko siitä mitään. Rotikan lenkittäminen vesisateella on kuin hinaisia traktoria mopolla ylämäkeen. Tai ainakin meidän puudeli on varsin herkkähipiäinen. Kotiin päin mennään kyllä hiton lujaa. Eikä tuolla itseäkään huvittanut olla.
 
Pipo NuttunurinVoi jestas muuten tämä bloggeri toimii firefoxilla huonosti, mutta Safari ei tahdo enää ymmärtää eri tilien päälle, niin on pakko tehdä näin. Koska lenkki meni pipariksi, enkä salillekaan enää ehtinyt, niin päätin vetäista pikaisen kotikuntopiirin. Etuheilautuksia kahvakuulalla, etunojapunnerrukset, kyykky ja vatsarutistukset. Kolme kierrosta näitä. Tyhjää parempi, varsinkin kun olen syönyt kuin olisin joulukinkuksi menossa. En tiedä ehdinkö huomennakaan salille, mutta torstaina viimeistään.
Meillä tosiaan on se remontti menossa ja mies viihtyy sitä tehdessä niin hyvin, etten oikein jouda mihinkään. Koiraa lenkitän taukojen aikana, that's it. Huomenna aion kiskaista kovemman kuntopiirin, jos en kotoa pois pääse. Alkaa meinaan vähän hajottaa fiiliksiä tämä löysäily.
Olen nyt opiskellut kuvien käyttöä blogissa ja pyrin nyt minimoimaan kaikki muut kuvat kuin itse ottamani kuvat, etten riko mitään tekijänoikeuksia. Tiedän, että usein käytetään kuvia vain merkitsemällä lähteet, mutta se ei olekaan laillinen tapa, joten vältellään nyt niitä sitten.
Ajatuksissa on postauksia lisäravinteista, treenivaatteista, syömisestä jne, kunhan vaan ehtisin niitä luonnostelemaan ja toteuttamaan. Kotijuttujakin voi olla tulossa, kunhan yläkerrassa päästään vähän pidemmälle remontissa. Ja anti-sisustuspostauksen jälkeen on tullut ihan hirveä into tehdä pieniä muutoksia täällä kotona. Ikinä ei siis pitäisi sanoa mitään. Tosin edelleenkin kaikki remontti- ja sisustusjutut aiheuttaa enemmän ahdistusta ja paniikkia kuin mitään jee-fiiliksiä.
Nyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!