torstai 14. marraskuuta 2013

Oevoe.

Tänään oli teoriassa hyvä päivä. Jossain vaiheessa iltaa vain alkoi kaikki äänet nyppiä ihan suunnattomasti. Itse tunnistan siitä olevani liian väsynyt, kun kaikki äänet on liian kovia ja ärsyttäviä. Noh, yritin kuitenkin olla The Hyvä Äiti ja ulkoilin lapsen kanssa. Samalla kannoin vähän polttopuita, kun yritin olla The Hyvä Vaimo. Ja koska yritin olla myös tyylikäs naapuri, sytyttelin ulos lyhtyyn kynttilöitä.
Lisäksi kävin pojan kanssa kirjastossa vaihtamassa kirjat. Mukaan tuli Herra Hakkaraisen aakkoset ja pari ympäristöaiheista tietokirjaa. En tiedä olisinko hyvilläni pojan ympäristöinnostuksesta. Siis totta kai se on hyvä asia, mutta sitten harmittaa, kun poika on kuitenkin melkoinen murehtija, että oppiiko tietämään liikaa nuorena. Ettei sitten murehtisi liikaa.
Koiran kanssa marssittiin lenkille. Olipa mukavaa lenkkeillä, kun ei ole pariin päivään satanut, vaan on varsin kuivaa. Lunta silti kaipaan. Tiedättekö kuinka vaikea on näillä keleillä iltaisin kerätä koiran jätöksiä, jos katuvalo ei ole juuri kohdalla? Todella vaikeata!
Nyt istun vielä hierontatuolissa ja suunnittelen huomisaamua. Kovasti on taas paukannut tekemistä yhdelle aamulle. Yläkerrassa pitäisi pakkelin pölyt imuroida, että mies pääsee tekemään pohjamaalauksia. Kaveri tuo tietokonettaan tutkailtavaksi ja haaveilen edelleenkin edes jonkinlaisesta treenistä. Ja koirakin pitäisi lenkittää. Huoh. Niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa, sillä iltavuoro huomenna kutsuu.
Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni kommentoimalla!