torstai 7. marraskuuta 2013

Liian hyvää!

Miten mun herkkujen vähentäminen ei suju ollenkaan? Olen tänäänkin syönyt pipareita ja joulutorttuja ja lakritsinameja jajajajajajaja... Jotenkin päässä kolkuttaa se, että ensi viikolla alkaa valmennus, mätä naamaasi kaikkea mahdollista vielä kun ehdit! Mun uusin herkku on tää:
Omnomnom!!!
Polar-näkkäri. Liian hyvää. Ihanan miedon makuista eikä ollenkaan liian kovaa. Ostin sitä ensimmäisen kerran tällä viikolla ja yritän tästä eteenpäin vältellä ostoa, koska tuota voisi syödä vaikka kuinka paljon.
Tämä päivä meni ihan harakoille. Aamu meni koomassa, kun juniori herätti liian aikaisin ja kärttysi kauan jokaista pikkuasiaa. En edelleenkään päässyt salille, koska piti siivota remppapaikkaa, käydä tapettikaupoilla jnejne. Lisäksi kaikki kotihommat lankeaa mulle, koska mies remppaa. Mä olen kädetön siellä, joten hoidan kaikki lämmitysjutut yms sitten itsekseni.

2 kommenttia:

 1. Josku menee harakoille. Se on ihan normaalia. Sama homma täällä tänään, mutta huomenna on taas uusi päivä.

  Tuo Polar on niin hyvää! Oletko maistanut noiden sitä pehmeää vaalea Polarbrödiä? En tiedä sen tarkempaa nimeä - aika samannäköistä kuin tuo, mutta pehmeitä muhkuja rieskannäköisiä. Kyllä meinaan jos vaaleaa leipää meinaa joskus syödä, niin se on aivan ehdottomasti suurin herkku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kokeilla, jos joskus vastaan tulee. Vielä en ole maistanut, mutta kuulostaa tosi ihanilta :)

   Poista

Piristä päivääni kommentoimalla!