perjantai 8. marraskuuta 2013

Ei ihan ostoslakko

Mä olen tietoisesti yrittänyt vähentää ostamista. Mietin tosi tarkkaan, että tarvitsenko jotain vai en ja mietin pääni puhki. Tänään täällä oli joku työvaatteiden poistomyynti. Menin katsomaan miehelle työpaitoja, mutta euron teepparit olikin vain naisille. Väri olisi passannut supermiehekkäällekin, joka ei pinkkiä pukisi, mutta koko oli liian pientä.
Niinpä tuli ostettua itselle parit paidat. Päällä olevat kaksi lyhythihaista maksoi 1€/kpl ja alla olevat pitkähihaiset maksoi 5€/2kpl. Eli paitakasa maksoi kaikki 7€.  Kaikkien materiaali oli todella napakan tuntuista trikoota, josta elättelen toivoa, ettei lörppäännyt heti ensimmäisessä pesussa. Perusvaatteita tälläiselle ei-hörhelölle.
Nyt mun täytyy värkätä töihin eväät ja hakea janoiselle remppamiehelle juotavaa.

2 kommenttia:

  1. Härreguud. No mutta kyllä jos paita maksaa euron, ja tulee käyttöön, niin ei silloin pidä tuntea mitään ostomorkkista! :D Ainakin itsellä onkin aina vaikeinta muistaa, että hei elämähän on suurimmaksi osaksi arkea, joten niitä perus arkivaatteita kannattaa useimmiten ostaa, eikä jotain erikoisuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en minä morkkista pidäkään näistä. Käyttövaatteiksi tulee. Mä olen vielä sellainen, että todellakin käytän vaatteita loppuun asti eli kunnes niissä on reikiä tms. ettei enää kehtaa julkisesti päällä pitää :D

      Poista

Piristä päivääni kommentoimalla!